x

Jana i Mirko Plavšić uboli hit: Pjesmom "Vesti" osvajaju estradu! (VIDEO)

Baš kako smo ekskluzivno najavili, još prije tri mjeseca, mladi pjevač Mirko Plavšić je predstavio duetsku pjesmu sa Janom Todorović. Numeru pod nazivom "Vesti" je radio iskusni tandem Marina Tucaković i Damir Handanović. Numera se očigledno dopala i njihovim brojnim kolegama koji su im lajkali objave na društvenim mrežama, a među njima je i Ceca Ražnatović. Koliko ovaj hit obećava govori  to što je za jedan dan privukao preko 150 000 klikova, ali i da je već u trendingu.


Mirko Plavšić je svojim radom privukao veliku pažnju, prije svega iskusnijih kolega, koji su prepoznali njegov talenat, jedinstven stil i samu emociju. Uveliko su ga podržali na društvenim mrežama, a na obostranu radost došlo je do saradnje sa jednom od najtraženijih pjevačica naše scene Janom Todorović. 

Duetskom pjesmom "Vesti", Mirko je uveliko zakoračio na estradnu scenu i samim time dao do znanja kako se radi o ozbiljnom vokalu od kojeg se najbolje može očekivati tek sada.

Dok radi na promociji dueta sa svojom koleginicom, Mirko je redovan u studiju gdje sprema još jedan mega hit koji bi trebao ugledati svjetlo dana već do kraja juna.

Podržite rad talentovanog pjevača putem njegove Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/MirkoPlavsicOfficial/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.