x

SRBIJANSKI CENTAR

Javnost u Srbiji bijesna na Jokića: Evo šta radi zvijezda dok negoduju što ga nema u reprezentaciji

Jokić je odlučio uzeti odmor nakon naporne sezone u kojoj je prvi put u karijeri postao šampion najjače lige svijeta

Najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na Mundobasketu koji počinje krajem augusta u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Jokića i službeno nema na spisku selektora Srbije Svetislava Pešića. I dok javnost negoduje zbog njegovog odsustva, Jokić se zabavlja.

Kako piše Telegraf, centar Denvera je ostvario veliki uspjeh na utrkama konja pa je išao proslaviti trofeje koje je osvojila njegova ergela. Jokić se zabavljao uz pjesmu Ere Ojdanića „Da sam pauk“ u sjajnom raspoloženju.

Jokić je odlučio uzeti odmor nakon naporne sezone u kojoj je prvi put u karijeri postao šampion najjače lige svijeta. Mnogi u Srbiji su to zamjerili centru, a nisu mu ostali dužni ni komentarima na društvenim mrežama.

Govorili su mu kako bi trebao igrati za „Amere“ i kako je čudno što Džamal Marej (Jamal Murray) igra za reprezentaciju Kanade, a Jokić ne igra za Srbiju.

Podsjetimo, reprezentacija Srbije na Mundobasketu igra u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom. Prvenstvo je na programu od 25. augusta do 10. septembra ove godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.