x

Jedan od najboljih Wellness i Spa centara u BiH !

U ponudi hotela `Hoollywood` u okviru Wellness i Spa centra trenutno je na snazi posebna ponuda za sve maturantice. Pravi novitet će definitivno obradovati djevojke koje žele da izgledaju besprijekorno. Naime, novo u ponudi je: frizura, nokti i šminkanje po cijeni od 40 KM, dok postoji i druga opcija frizura, nokti i trepavice 30 KM. Kontakt broj za  rezervacije i informacije 061-923-789.

Hotel "Hollywood" smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode. Ono što izdvaja ovaj hotel svakako je ubjedljivo najbolji rekreativni sadržaj u našoj državi koji tamo možete pronaći.

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Naravno, govorimo o Wellnessu i Spa centru koji će vas zasigurno oduševiti, pa nema sumnje kako ćete se tamo ugodno osjećati i zaboraviti na sve probleme. Svakako da su usluge posebna priča za sebe, baš kao i cijene na koje nećete ostati imuni. Svi koji posjete Hotel Hollywood moći će uživati u vrhunskim uslugama nakon kojih će biti puni entuzijazma i impresije. Wellness i Spa vam nude: masažu, solarijum, depilaciju, tursko kupatilo, aromaterapiju, manikir i pedikir, njegu lica i tijela, saunu, usluge frizera. Hotel Hollywood se nalazi na adresi: Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža, a za sve vas tu je i kontakt telefon: 033 773 100 ili mail [email protected]

MASAŽA

Masaža je jedan od najstarijih oblika umjetnosti liječenja... Masažom se postiže bolja cirkulacija, opuštaju se mišići, te se obezbjeđuje senzualna stimulacija. Osnovni cilj terapije masažom je pomoći tijelu da se izliječi i poboljša blagostanje duha. Postoje mnoge zdravstvene beneficije terapije masažom: oslobađa stresa, podstiče opuštanje, poboljšava cirkulaciju, poboljšava držanje tijela, snižava krvni pritisak, pomaže pri uklanjanju boli, opušta mišiće, poboljšava fleksibilnost, poboljšava disanje, olakšava napetost i glavobolju, jača imuni sistem, smanjuje depresiju. Dobra masaža je ugodno i opuštajuće sredstvo.

DEPILACIJA

Depilacija voskom je tehnika privremenog uklanjanja dlačica, čiji efekat najduže traje u odnosu na ostale tehnike ovoga tipa. Kada je vosak topao ulazi folikul i čupa dlaku iz korijena. Nakon ovog tremtmana, dlake ponovo narastu od 3 do 6 nedjelja. Jedini nedostatak depiliranja voskom je to da može biti bolno za one koji imaju osjetljivu kožu i dlaka mora nastati 1 centimetar prije sljedećeg tretmana (to traje i do 6 nedjelja). Da bi umanjili bol prije depiliranja sa voskom pokušajte da se malo opustite. Prema mišljenju mnogih stručnjaka za ljepotu, kada je tijelo napeto, folikul se zatvara i vosak ne uspijeva dosegnuti korijen dlake. Češćim odlascima na tretmane depilacije voskom lakše se navikavati i bolje.

AROMATERAPIJA

Mirisi posjeduju jedinstvenu sposobnost izazivanja emocija, sjećanja i vizije. Od davnih vremena spiritualnih tradicija, korišteni su mirisi da se poboljša i dostigne iskustvo Božanskog. Aromaterapija je holistički tretman brige o tijelu sa prijatnim mirisima botaničkih ulja. Aromaterapija se koristi za olakšanje bola, za brigu o koži, ublažava napetost, umor i okrepljuje cijelo tijelo. Eterična ulja mogu da utiču na raspoloženje, ublažavaju umor, smanjuju anksioznosti i opuštaju. Miris je jedno od najtrajnijih naših čula. Ima moć da transformiše naše emocije i liječi naše tijelo. Može nas odvesti na neko drugo mjesto i neko drugo vrijeme. Dozvolite nam da vas odvedemo do vaše mirisne destinacije.
 
TURSKO KUPATILO

Tursko kupatilo, još poznato i kao hamam, jedan od najčešćih izvezenih antičkih običaja. Tradicija turskog kupatila je rođena generacijama prije i nastavila se sve do danas. Nudimo nezaboravna iskustva u luksuznom i savršenom uređenom hamamu. Naći ćete se u sobi ispunjenom zvukom prskanja vode, mirisom i parom, kroz čije zidove ne mogu da prodiru vaše svakodnevne brige. Ugrijte vaše tijelo u nježnoj toplini i umirite vaše nerve.
 
BAZEN

Plivanje se smatra zdravom i relaksirajućom aktivnošću. Tonira tijelo i obezbjeđuje odličnu kardiovaskularnu vježbu. Također, jača srčane mišiće i poboljšava dotok kiseonika u različite dijelove tijela. Eksperti i treneri smatraju da ovaj sport može biti od ekstremne važnosti za vaše zdravlje i ako je uključen u dnevni režim, daje izvrsne rezultate. Naš bazen je idealno mjesto za vježbe u vodi i porodičnu zabavu.
 
SOLARIJUM

Slijedeći put, kada sunce odluči da se sakrije na nekoliko dana, a vi želite da zadržite svoj ten, uvijek možete naći alternativu za vaš preplanuli ten. Prepustite se luksuzu našeg solarijuma. Nudimo vam najnoviji tretman za sunčanje. Naše ljubazno osoblje vas čeka u opuštajućoj atmosferi da ugodi vašim potrebama.
 
MANIKIR I PEDIKIR

Nisu samo žene te koje uživaju u manikuri i pedikuri, muškarci također mogu imati čiste i atraktivne nokte i ruke. Jedna stvar je da manikura ne traje dugo, tako da možete priuštiti jednu u toku pauze za ručak ili pauzi između sastanaka. Manikura je lijep način da počastitiesebe ili prijatelja. Tajne Zdravi nokti Trebaju Vam savjeti za ispucale vrhove noktiju ili da spriječite lomljenje?

Posjetite naš salon, da biste saznali kako.

NJEGA LICA I TIJELA

Koristeći  samo najfinije proizvode, naši visoko educirani estetičari omogućiti će Vam uživanje u najboljim tretmanima za njegu lica i tijela, čiji su glavni ciljevi postizanje dobrih rezultata, pri čemu su potpuno prilagodljivi Vašim potrebama. Tijekom tretmana Vaš terapeut će pružiti i savjete o tome kako ćete najbolje brinuti i njegovati Vašu kožu kod kuće, te će Vam također i nagovijestiti koje rezultate možete očekivati primjenom preporučenih proizvoda i savjeta.

SAUNA

“Daj mi temperature i ja mogu izlečiti bilo koju bolest.”

Hipokrat Sjedenje u sauni može biti najveća energična aktivnost koju ste imali u toku cijelog dana. Toplota stvara vještačku “groznicu” i stavlja svaki organ tijela u akciju. Iako spolja opušteni Vaši unutrašnji organi su aktivni kao da ste trčali. Istovremeno, tjelo se čisti iznutra putem kože, najvećeg organa vašeg tijela, znojenjem. Dobrodošli u svijet Wellness – Spa centar Hollywood u našu saunu. Naša misija je da ugodimo svakoj vašoj potrebi. Pridružite se našem svijetu.

Šta možemo očekivati? Mi nudimo širok spektar mogućnosti da maksimalno zadovoljimo Vaše potrebe.

FRIZER

Dobrodošli u naš frizerski salon,

Naš je cilj udovoljiti gostu sa kvalitetnom uslugom u njegovanju kose. Bez obzira da li ćete potrošiti cijeli dan sa nama ili samo nekoliko minuta, Vaš komfor je naš prioritet. Naši talentovani frizeri posjeduju vještinu i nude raznolike stilove. U konstantnom su edukovanju o najnovijim trendovima, dok nastavljaju da osvježavaju klasične frizure sa lahkoćom. Naši frizeri pružaju zapanjajuću, inovativnu i lično prilagođenu uslugu za svakog klijenta u opuštenoj atmosferi dobrodošlice.

U našem salonu koristimo samo luksuzne proizvode za njegu kose, obezbjeđujući visoko kvalitetne rezultate. Naši proizvodi i usluge su dizajnirane da zadovolje zahtjeve savremenog načina života danas.

Pozovite nas danas da rezervišete svoj termin !

Više detalja na www.hotel-hollywood.com.ba/

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.