x

Jedini je imao hrabrosti da se suprotstavi Kristijanu Goluboviću, a sada ulazi u Zadrugu 3! Žene će odlijepiti na njegov izgled! (FOTO)

Živi u Beču, vodi popularni noćni klub, sarađuje sa najvećim estradnim zvijezdama, poznat je i po žestokom okršaju sa Kristijanom Golubovićem, a sada je zvanično kako ulazi u Zadrugu 3. Rade Lazić će od septembra postati ravnopravni učesnik rijalitija u Šimanovcima, a žene će bez sumnje pasti na njegov izgled. 

- Rade je dugo pregovarao sa produkcijom, ali još nije potpisao ugovor, zbog svojih obaveza u Beču, u kojem živi. On će krajem mjeseca doći u Srbiju kako bi sve završio pred ulazak u Zadrugu. Najteže mu pada što će dugo biti odvojen od kćerke Nike koju najviše voli, ali je svjestan da učešće u rijalitiju može samo da mu pomogne zbog posla kojim se trenutno bavi - priča izvor blizak Laziću.

Rade je pažnju privukao privlačnim izgledom, izvajanim tijelom, ali se nakon učešća u "Farmi 6" povukao. Na Farmi je bio jedina osoba koja se suprostavljala i koja je ratovala sa Kristijanom Golubovićem. 



U oktobru 2016. godine Kristijan Golubović i Rade Lazić žestoko su ratovali, nakon nebrojeno mnogo sukoba koje su prije toga imali u Farmi 6.

- Misliš da si pametan, a glup si kao šu*ak. Tvoj ideal je Al Kapone, a završićeš kao Tupak - rekao je Rade tada o Goluboviću, citirajući stihove "Monteniggersa". 

Lazić iza sebe ima brak sa Jovanom sa kojom ima kćerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je Jovana navodno uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom. No, zbog Nike su ostali u normalnim odnosima.

Lazić je u avgustu 2016. upucan u stanu u Beču, kada su mu dva javnosti nepoznata muškarca upala u stan navodno radi pljačke, da bi na kraju odnijeli 10.000 eura. Maneken je završio sa prostrijelnom ranom na desnoj butini, izgubio je mnogo krvi, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.