x

Jelena je mogla još da bude j....., šteta što je mrtva! Zoran Marjanović iznio zastrašujuće optužbe: Šipka je nekrofil!

Nenad Šipka je bolesni nekrofil! On je neandertalac i pacov, koji samo uznemirava javnost. Što ne kaže šta je rekao o mojoj pokojnoj ženi! Pričao je razne gadosti o njoj, i to me je natjeralo da se čujem s njim. Htio sam i da se vidimo, da mi u oči kaže to što je rekao za Jecu, ali on nije pristao.

Ovo je ekskluzivno za Kurir rekao Zoran Marjanović, osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu, pjevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović. Zoran, koji je u julu izašao iz pritvora, gdje je boravio zbog sumnje da je ubio suprugu, riješio je da javno progovori o Nenadu Šipki, direktoru Centra za forenzička istraživanja (CFI), koji je poveo privatnu istragu o brutalnom zločinu u Borči.


Marjanović je osuo drvlje i kamenje na forenzičara nakon što je ovaj objelodanio snimke njihovog telefonskog razgovora uz komentar „da se i Zoran složio s njegovom teorijom da Jelena nije ubijena na nasipu“.


- Šipka je Tatjani B., drugarici moje pokojne žene, koja je s njim radila na rekonstrukciji ubistva, rekao nešto što me je do bola uznemirilo. Za moju pokojnu Jecu je rekao: „Kamo sreće da je nisu ubili ovako mladu i lijepu, mogla je da bude još mnogo puta j**ana“. I to je rekao na njenom grobu, nakon što joj je upalio svijeću i nakon što se tamo zaklinjao da je riješio slučaj. Pa da li je to normalan čovjek?! - revoltirano kaže Marjanović.


- Takođe, želio da ga zamolim da prestane da uznemirava javnost svojim rekonstrukcijama i da ne ometa istragu, kao i da prestane da ponižava rad vrhunskih stručnjaka. Do našeg susreta nije došlo, a vjerujem i da neće, jer se vjerovatno uplašio - tvrdi Zoran.

Navode Zorana Marjanovića potvrdila je i Tatjana B. Ona je objasnila da se s Nenadom Šipkom povezala preko Teodore Krsmanović, sestre ubijene pjevačice.


- Radila sam s njim oko godinu dana jer sam smatrala da zaista želi da se sazna istina. Na kraju se sve to svelo na to da je Šipka radio samo na svojoj promociji. Jednom prilikom mi je rekao: „Nisam ja Majka Tereza, ne radim ovo za džabe, nego radi marketinga“ - kaže Tatjana B.


Ona je rekla kako je tačno Šipka izgovorio jezivu rečenicu:


- Zamolio me je da odemo na groblje Zbeg kako bi on tamo rekao da je završio slučaj. Kad smo stigli, rekla sam mu da moram u toalet, na šta je on dobacio: „Da li mogu s tobom, da ti pravim društvo?“ Razumjela sam to kao pošalicu. Potom smo krenuli ka Jeleninom grobu, a on je rekao to što je rekao. Bila sam u potpunom šoku.

Nenad Šipka rekao je juče za Kurir da se gnuša Zoranovih tvrdnji i da nema komentar.




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.