x

dijete sve gledalo

Jelena Kostov pala sa terase: Jedva je preživjela, dijete sve gledalo!

Jelena Kostov iza sebe je ostavila veoma težak period o kom nije željela da govori za javnost, a sada je priznala šta ju je sve zadesilo. Ona je otkrila da joj je najprije pukao silikon u grudima, a potom je dobila koronu. Nakon toga je doživjela stravičan pad sa terase u svojoj vikendici na Goliji prilikom kog je zadobila ozbiljne povrede:

- Definitivno je najgori period iza mene. Nerado o tome govorim jer kada to činim, ponovo se svega sjetim i proživljavam tu bol. Sad sam divno, sve je na mjestu, silikoni ne mrdaju. Tu su – rekla je ona kroz smijeh za Alo.


- Godina 2020. za mene je bila katastrofalna, nevezano za koronu. Preživjela sam stravičan pad sa velike visine. Polomila sam jako zeznutu, sjedalnu kost. Još uvijek nije sve u redu, ali biće, nadam se. Treba puno vremena da sve sraste i vrati se u normalu, ali ja se ne dam – dodala je ona dalje.


- Najtraumatičnije mi je bilo to što me je sin vidio kako padam. Nikome nisam o tome govorila, nisam se oglašavala ni tada, pa neću to učiniti ni sada, ali vjerujte da bih to da mogu najradije izbrisala iz sjećanja – zaključila je Jelena Kostov.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.