x

JEZIVI DETALJI NAPADA: Lazukić vukao Natašu po stanu i udarao u ranu od carskog reza!

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar, a detalji koji su isplivali su užasni.

Naime, kako saznajemo, Luka je Natašu koja se porodila prije nešto više od mjesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

- Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - započeo je dobro obaviješteni izvor i dodao:


- On je pobijesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo - zaključio je izvor za "Blic".

Inače, Nataša je nakon sukoba iz stana na Dedinju došla u Urgentni centar. Nakon što su je pregledali otišla je u svoj dom, da bi se poslije par sati opet vratila na Urgentni, kako saznajemo, da bi uradila rendgen.


Pjevačica je obukla dugu crnu haljinu kako bi prikrila modrice na ruci, kao i velike naočare koje nisu uspjele da sakriju ogrebotinu ispod oka.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.