x

nije birala riječi kada su žene fudbalera u pitanju

Jovana Jeremić brutalno izvrijeđala žene fudbalera: Biraju promiskuitetne, bile sa petoricom kolega!

Voditeljka Jovana Jeremić poprilično je izrevoltirana porazom Srbije od Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Naime, Jeremićeva je u jutarnjem programu na televiziji "Pink", u razgovoru sa sportskim novinarom Dejanom Anđusom, rekla da žene fudbalera Srbije prave najveće probleme.

Voditeljka je čak otišla i korak dalje, pa je bez ustručavanja neke supruge naših reprezentativaca nazvala promiskuitetnim.


- Poznato je da se oni žene osobama koje su već bile sa petoricom njihovih kolega. Fudbaleri biraju promiskuitetne žene. To na televiziji niko ne smije da kaže, evo ja sam rekla. Uopšte ne želim da ulazim u to ko je sa kim spavao - rekla je Jeremić.


Jovana se ponovo osvrnula na fudbalere i rekla da je bolje i da nisu otišli na prvenstvo, nego što su ovako ispali.

- Nije bio taj ekipni odnos. Dvije stvari su važne, prvo međuljudski odnosi i moral ekipe. Postavlja se pitanje da li je trebalo žene da dolaze tamo - kaže Jovana Jeremić.


Prvi je žene fudbalera spomenuo fudbalski analitičar Rade Bogdanović, koji je rekao da žene fudbalera prave probleme i da to vjerovatno ometa reprezentaciju da da svoj maksimum, a Jovana je između ostalog istakla i da se sve slaže sa njim.

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da se njene pojedine koleginice bave pros..tucijom. Jovana je najavila razotkrivanje svojih koleginica, kao i to da će objaviti spisak svih onih koje su preko kreveta došle na svoje pozicije.

..

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.