x

zavodnica

Jovani Jeremić se udvara reprezentativac! Voditeljka otkrila istinu i odbrusila: Zašto se i ja ne bih udala za fudbalera?

Neko vrijeme spekuliše se da se voditeljki Jovani Jeremić udvara jedan fudbaler, a sada je ona otkrila istinu o tome.

Jeremićka je istakla da je do skoro fudbal nije zanimao, ali da je zbog posla bila primorana da se zainteresuje za njega.

- Neko sam ko se ne razumije u fudbal, ali sam po snimanju reklame sa Batistutom morala da se zainteresujem. Mislim da se sve stvari u životu dešavaju sa nekim razlogom i da je sada pravi momenat da i ja malo više izvještavam o fudbalu. Kada su izvještavale novinarke koje nemaju veze sa fudbalom da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja koja imam sve predispozicije da u izvještavanju budem apsolutno najbolja? (smijeh) - kaže ona.


Jovana je priznala da je istina da se reprezentativac, čije ime ne želi da otkrije, interesuje za nju.

- Ne mogu ništa da ti otkrijem, ali tačna je informacija. Još uvijek ne bih pričala o tome. Trenutno sam sama, izašla sam iz emotivne veze, moj bivši muž i ja smo stvarno veliki prijatelji, a u budućnosti ću tri puta da mjerim, jednom da siječem. Znate da sam ja ozbiljna žena i da su sve moje veze bile ozbiljne. Ako uđem u vezu sa fudbalerom, to mora biti ozbiljno. Jedino, ja volim starije, a ovo su mlađi (smijeh) - rekla je Jovana i istakla da joj treba stabilnost u vezi.


Jovana je kroz šalu rekla da nema namjeru da ide u Katar i bodri reprezentaciju:

- Ako odem dekoncentrisaću reprezentaciju (smijeh), napraviću haos, tako da ostajem u Beogradu i podržavam ih odavde.

Jovana je, takođe, istakla da priželjuje još jedno dijete.

- Voljela bih da se ostvarim opet kao majka, ali ne sada, kroz par godina. Ja sam žena koja sada gradi karijeru i želi neke materijalne stvari da obezbijedi.

.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.