x

Stiže li Kevin Durant?

Jusuf Nurkić i Damian Lillard objavom najavili nevjerovatan potpis

Jusuf Nurkić i Damian Lillard večeras su objavom na društvenim mrežama najavili poprilično nevjerovatan potpis u Portland Trail Blazersima.

Kako se sve više spominje mogućnost da će Kevin Durant napustiti Brooklyn Netse, Lillard, a zatim i Nurkić postavili su fotografiju Duranta u dresu Trail Blazersa.

Pola lige se već sprema za potencijalan napad na Durant. Čeka se odluka Netsa da je čuveni šuter dostupan i spremaju se 'paketi' za njegovo dovođenje.


Kevin Durant je prethodne tri sezone proveo u Netsima. Iako je imao supertimove nije uspio da donese prsten u Brooklyn i zbog toga je i on sam spreman na odlazak.

Protekle sezone KD je prosječno ubacivao gotovo 30 poena po meču, a u karijeri u kojoj je još igrao za Warriorse, Thunder i SuperSonicse na prosjeku je od 27.2 poena.


Interesantno je svakako kako ni Jusuf Nurkić nije još uvijek siguran član Portlanda u narednoj sezoni. On je nezaštićeni slobodni igrač i sluša ponude timova.

Ipak, vrlo je moguće da će ostati član Trail Blazersa. Barem objave na društvenim mrežama vode ka tome, no ostaje nam da sačekamo konačnu odluku.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.