x

Žele ga dovesti već u januaru?

Juventus nudi jednog igrača i novac Manchester Unitedu za Paula Pogbu

Francuski reprezentativac Paul Pogba ponovo se prema pisanju medija nalazi na izlaznim vratima Manchester Uniteda.

Otkako se vratio u Manchester United ne može proći niti jedan jedini prelazni rok, a da se ne špekuliše o odlasku Pogbe. Ovaj put italijanski mediji pišu da Juventus želi vratiti Pogbu u svoje redove i to već u januaru.

Navodno, Stara dama želi dodatno pojačati vezni red u pohodu na Ligu prvaka, a prva želja u zimskom prelaznom roku će biti Pogba. Francuz ne krije da želi napustiti Old Trafford jer situacija u Unitedu nije baš onakva kako se nadao kada se vratio u klub.

La Gazzetta dello Sport piše da je Juventus već spremio ponudu za Pogbu i da će ga pokušati dovesti u januaru. Stara dama će ponuditi oko 50 miliona eura, te jednog od igrača iz svog tima, a United će moći birati između četvorice igrača.


Navodno, Juventus je pored novca spreman u transfer Pogbe uključiti Marija Mandžukića, Emrea Cana, Blaisea Matuidija ili Danielea Ruganija.

Stara dama bi početkom januara trebala poslati zvaničnu ponudu i bit će zanimljivo vidjeti da li će United pristati da pusti jednog od svojih najboljih igrača.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.