x

Kad dečko nema vremena za curu

Obično se kaže da vrijeme brže prolazi s osobom koju volimo. Dijeljenje svakodnevne rutine čini svaki trenutak dragocjenim i ugodnijim.

Međutim, kad partner pokazuje sve manje interesa i naklonosti jer nema vremena to vodi ka mnogim sumnjama, a vrlo često uključuje i aspekt nevjere. Kad dečko nema vremena za curu da li je u pitanju samo nedostatak posvećenosti ili je ljubav nestala?

Kad dečko nema vremena za curu i sve drugo mu je važnije

Možda osjećate da partner nije isti kao ranije, jer ne pokazuje istu naklonost prema vama i na neki način je udaljeniji. Što je zapravo pravi razlog kad dečko nema vremena za curu? Kada su u pitanju sentimentalni odnosi mnogo toga igra važnu ulogu koliko će veza biti stabilna. Ako obje osobe imaju dosta obveza ponekad je održavanje veze vrlo kompliciran zadatak, za šta je potrebno dosta vremena i predanosti. Izostanak pažnje i kad dečko nema vremena za curu su situacije koje se neće dogoditi na početku veze. Međutim ako ste dugo vremena zajedno, ovo može donijeti bezbroj sumnji i gubitak kontrole nad situacijom. Kako se suočiti s ovim problemom i koje je najbolje rješenje?


Da li iskren razgovor može popraviti situacija kad dečko nema vremena za curu?

Najčešće kad dečko nema vremena za curu i sve je manje zajedničkih trenutaka, očito je da nedostatak komunikacije u odnosu može nanijeti veliku štetu i umjesto funkcionalne veze, sve će se svesti na izgovore. Budući da je komunikacija važno područje, otvoren razgovor o problemu biće ključan za prevazilaženje postojećeg izazova. Kada dečko nema vremena za curu i ignorira je, prije nego što se donesu određeni zaključci, vrlo je važno razmotriti sve ono što je utjecalo na takvu situaciju. Što je iskrenija komunikacija s partnerom to je veća mogućnost da se pronađe rješenje i lakše prevaziđu postojeći izazovi.


Kad dečko nema vremena za curu, je li razlog nevjerstvo?

Na stabilnost ljubavnog odnosa mnogo faktora ima preliminaran utjecaj. Iskrenost je svakako jedan od najvažnijih za održavanje kvalitetne i uspješne veze. Kada dečko nema vremena za curu, treba analizirati sve ono što je doprinijelo takvoj situaciji. Ukoliko partner pokazuje sve manje interesa i zainteresiranosti to će uzrokovati da se veza prekine. Međutim, ako sumnje i dalje rastu a vi nemate nikakav dokaz da vas vara, to je jedinstvena prilika definirati ono što podrazumijevate kvalitetnom vezom. Kako postupiti kad dečko nema vremena za curu? Ukoliko je predanost nešto što vam nedostaje u odnosu, vjerojatno imate drugačije postavljene ciljeve. Možda on nije spreman da vam se posveti na način kako to želite i očekujete ili jednostavno postavlja sebe kao prioritet. Kako je povjerenje ključno u odnosu, jedan od najboljih načina da se otkloni ova sumnja je iskren razgovor.


(ljubavni oglasnik)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.