x

Kada je Dijana ostala bez kose i Stefan je obrijao glavu, a onda je istetovirao njen lik! (FOTO)

Pokojna misica Dijana Milojković i njen bivši dečko Stefan Karić imali su filmsku ljubavnu priču koja je svojevremeno do suza dovodila ljude koji su ih pratili.

Dok se Dijana borila sa opakom bolešću uz nju bio je Stefan koji joj je pružao podršku i koji je simboličnim, ali i velikim gestovima, bivšoj misici iz dana u dan pokazivao koliko je voli.

Kada je Dijana zbog teške bolesti obrijala glavu, kako bi joj pružio podršku u najvećoj životnoj borbi - Karić je učinio isto.

Ovaj Stefanov potez oduševio je cijelu Srbiju, koja se divila hrabrosti dvoje mladih ljudi koji su se kao lavovi borili sa opakim protivnikom.

- Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga - napisala je Dijana svojevremeno ispod zajedničke fotografije sa Karićem.


Hrabru misicu Stefan je umio da iznenadi na mnogo načina, a kada je istetovirao njen lik, koji i dan danas nosi na svom tijelu, i koji nije ni prepravio, bacio je na koljena čitavu naciju.

Iako su Dijana i Stefan okončali svoju romansu, njihova filmska ljubavna priča otapa i ona najhladnija srca.

Karić se potresnom porukom porukom i snimkom oprostio od Milojkovićeve, a njegove riječi ponovo su rasplakale cijelu naciju.

Podsjećamo, Dijana je juče, 22. jula, nakon duge i teške bolesti preminula u 33. godini života.

.

.

.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.