x

Kako će Darko Lazić shvatiti riječi Ane Sević? Spomenula njihovu kćerkicu, ali i svog vjerenika!

Ana Sević već dvije godine uživa u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, za koga ističe da joj je najveća podrška i jedini muškarac koga može da pohvali.

- On je uvijek tu za mene i Lorenu i imamo 100 odsto njegovu podršku. Beskrajno sam mu zahvalna na tome, a iako sam rekla da više neću hvaliti nijednog muškarca u svom životu, njega stvarno moram da pohvalim - iskreno kaže Ana, i dodaje da je spremna za brak i proširenje porodice sa Danijelom.

- Ako Bog da, sve je u božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome. Priželjkujem, naravno, još jedno dijete. Ja sam jedinica i uvijek sam željela da imam uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih voljela da ostanem na jednom djetetu.


Pjevačica tvrdi da joj spol djeteta nije bitan, već da je presudno da to dijete odrasta uz ljubav roditelja.

- Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su djeca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno - kaže Ana, i dodaje da kćerka Lorena nije previše ushićena kada joj se spomenu brat ili sestra.

- Lorenu baš to i ne interesuje previše, kad joj se spomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar svijeta i to joj ide od ruke i to dobro koristi.


Sevićeva ističe da ne voli previše da izlazi u grad bez Danijela, ali da je vremenom naučila da prihvati njegovu želju da se ne eksponira u javnosti.

- Danijel ne voli da se eksponira previše. Često me on doveze na neki događaj, ostavi i dođe kasnije po mene. On je tu svoj posao završio - kroz osmijeh kaže Ana, i otkriva da njen dečko brine o nasljednici koju ona ima sa Darkom:

- Ne volim da izlazim, posebno ne bez njega, ali kad su neki poslovni povodi moram. Zato je on sa Lorenom, što mi mnogo znači.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.