x

Karićev prijatelj otkriva nepoznate detalje o njemu: Pokojna Dijana je Stefanova jedina slaba tačka, samo tako mogu da ga unište u rijalitiju!

Slobodan Boban Ilijin, jedan od najboljih prijatelja Stefana Karića, ponosan je na to kako se njegov drug do sada pokazao u rijalitiju "Zadruga 3" i vjeruje da će stići do finala.  

Ipak, Boban je za Rijaliti otkrio da Stefan ima samo jednu slabost, koja može da ga slomi u Imaginarijumu, a to je njegova bivša djevojka koja je nedavno preminula Dijana Milojković. Kako Karićev prijatelj navodi, on na priču o Dijani nije imun i, ukoliko neko poželi da mu napakosti, to je najgore oružje protiv njega.

- Postoje stvari na koje nije imun. To je, na primjer, uvijek priča o pokojnoj djevojci Dijani Milojković i na tu priču Stefan je jako osjetljiv. Zadrugari, ukoliko su pokvareni i žele da ga isprovociraju, mogu da osjete da ga već pomen nesretne Dijane izbacuje iz takta.


Šta tada može da uradi u takvim situacijama?

- Neće pokazati gnjev i bijes, ali nervozu i suze hoće jer je strašna sudbina te djevojke, koja je bila divna i borila se za život iz sve snage. Bila je kulturna i lijepo vaspitana i bili su njih dvoje lijep par.

Vidjeli smo da umije i da se naljuti, kao što je bio slučaj sa Filipom Mijatovim, kad su ga zadrugari smirivali da ne dođe do fizičkog obračuna.

- Kao lojalan sin i prijatelj, Stefan se ponaša i prema neprijateljima njemu bliskih osoba korektno, ali ako ta osoba pređe granicu pristojnosti, uvijek brani svoje najbliže. Mijatov je Indijanac i zaslužio je Stefanovu reakciju. Inače, moj drug je jak i ne podleže provokacijama, ali postoje neke stvari na koje ne može da ne odreaguje.


Mnogo djevojaka se udvara Stefanu. Da li će ga neka osvojiti i da li će pokleknuti kako bi zadovoljio svoje potrebe?

- Siguran sam da će za maksimalno mjesec, mjesec i po dana najdalje, Stefan morati da zadovolji muške potrebe. On je poželjan muškarac i ne zna se sa koliko je žena bio. Njega prosto žene opsijedaju i nude mu se kao na tacni i njemu je normalno da ženski svijet pokazuje interesovanje za njega. Takva je situacija i u "Zadruzi", nude mu se Iva Grgurić i još nekoliko njih. Međutim, on nije lak muškarac i mora da ga privuče djevojka da bi bio sa njom. Najbliža tome je Jelena Pešić, tako da vjerujem da će opet biti zajedno u rijalitiju - rekao je Boban za Rijaliti.

Njih dvoje su bili u vezi u spoljnom svijetu, da li bi Jelenina i Stefanova obnovljena veza u "Zadruzi" mogla da postane ozbiljna i da se nastavi i po završetku rijalitija?

- E, sad me mnogo pitate. Ne znam to da vam kažem jer Stefan ni sa najbližim prijateljima ne priča sa kojom djevojkom je šta imao. Pravi je džentlmen i šmeker. Bog mu je dao da bude zavodnik. Ono što znam je da djevojka mora biti lijepo vaspitana, kao što je i on.


Možemo li očekivati da vidimo s.ks pred kamerama i Stefana u akciji?

- Ne, nije to njegov manir jer zna da ga gledaju najmiliji. Nije egzibicionista i mora da postoji neka nit sa djevojkom koja mu se sviđa i da iz duše osjeti potrebu da bude sa njom blizak.

U kojim situacijama u Bijeloj kući Stefan nije onakav kakvog ga poznajete?

- Uvijek i svuda je iskren do srži. Dečko je koji ne umije da laže i vara. Znam ga od rođenja, stariji sam od njega 18 godina i zajedno smo u fudbalskom klubu Zvezdara. On je pravo gradsko dijete, mladi gospodin sa manirima, vaspitan od oca Osmana i majke Lidije. Poštuje starije ljude, a mladima je primjer i kako neko ko je odrastao u blagostanju može da bude dobar i da cijeni roditelje i prave vrijednosti. Poštuje i drugu ženu oca Kristinu. Predstavlja se i u rijalitiju onakav kakav zaista jeste i kad kamera nema.

Da li može da pobijedi i ostvari svoj cilj u rijalitiju?

- Naravno da može i da bi trebalo da Stefan pobijedi, ali ništa neće uraditi na silu da bi došao da kraja. Cilj mu je da se predstavi u pravom svjetlu i da ga gledaoci koji su o njemu čitali u žutoj štampi dožive onakvog kakav jeste, a ne kao što je prikazivan kroz tekstove o njegovim vezama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.