x

Karleuša isprozivala Editu Aradinović zbog pjesme u kojoj veliča n.rkotike: Na estradi je gomila šljama koji će završiti kao raspali n.rkomani!

Pjesma koju je nedavno snimila mlada pjevačica Edita Aradinović pod nazivom "Životinje", zaparala je uši Jeleni Karleuši koja je na dio u kom se spominje dr.ga reagovala burno.

Jelena se oglasila podužim tekstom na instagramu naglašavajući koliko je droga štetna, kao i koliko je opasno propagiranje iste u pjesmama:

- Negdje sam u prolazu čula pjesmu u kojoj nepoznati ženski vokal pjeva o dr.giranom ljetu, itd, i iskreno da vam kažem - pop..dila sam! Vidim da je favorizovanje n.rkotika kod anonimnih i poluanonimnih pjevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma- počela je Jelena koja je nastavila još grublje.

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali... na serviranje n.rkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvijek ispravno - BURNO! Kao gradsko dijete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne dr.giraju i na.kotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svjesni o kakvom zlu je riječ - nastavila je pop zvijezda.


- Dr.giraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svijesti! Dr.gira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je riječ o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali n.rkomani! Stop dr.gama! Stop n.rkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom svijeta jeste m.rihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pjesmi sa Miligramom. Inače, narode, tjerajte zlo zvano dr.ga od sebe jer ćete završiti stravično! - poručila je za kraj.

A riječi koje je čula Jelena pripadaju Editinoj pjesmi:

"Zmajevi u glavi, nula pokajanje,

Dečko, prsle su mi oči dečko...

Podiže me sve to što mi radiš sad,

Ti nisi s’ ovog sveta,

Moj si tajni grad, moj geto,

Moje dr.girano leto."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.