x

Karleuša udarila opet na Priju: Nakon ispada Brenine snajke obratila joj se brutalnim riječima, spomenula i Draganu Mirković

Aleksandra Prijović izjavila je da nije samo srpska pjevačica, a Jelena Karleuša nije ostala imuna i odmah ju je na Instagramu prozvala!


Nakon što je napunila tri beogradske Arene, pjevačica Aleksandra Prijović nastavila je svoju uspješnu koncertnu turneju po regionu, te tako zbog velike potražnje zakazala i peto druženje sa hrvatskom publikom u Zagrebu.

Međutim, na društvenim mrežama je nastao opšti haos kada je u razgovoru s hrvatskim medijima istakla da ne voli da je iko “prisvaja” i da je ona “pjevačica svih”.

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša, kojoj se ovaj ispad svoje koleginice nimalo nije dopalo, te je iskoristila priliku da isti prokomentariše na društvenoj mreži Instagram.

Zaslužili ste ovo – napisala je Jelena, objavivši Prijovićkin citat, te nastavila i dotakla se i folk dive Dragane Mirković.

Ako neki sa dvije poznate pjesme i dvije godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji…

Ovako se to radi, bez plaćene “jutjub” kampanje i lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada eura u reklamu i iskakanje iz frižidera… Bez ikakve reklame već dvije rasprodate Arene, hej?! Nastaviće se, idemo Dragana – napisala je Karleuša.

.

.

.

.


Izvor: Kurir




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.