x

Katarina Grujić umalo ostala bez bubrega: Pjevačica molila da je puste kući! Pred ljekarima zapala u krizu, jedva je spasili!

Katarina Grujić izašla je iz bolnice poslije 2 nedjelje i ona se sada oporavlja poslije infekcije bubrega koju su joj pronašli.

- Nakon što su joj urađene sve analize, ljekari su konstatovali ozbiljnu upalu, pa je u jednom trenutku bilo pitanje da li će Kaća ostati bez bubrega. Ova informacija ju je veoma uplašila, ali uz stručnu ljekarsku pomoć i adekvatnu terapiju, uspjeli su da prebrode krizni trenutak, te su odlučili da je ipak ne operišu. Kaća već dvije nedjelje prima intravenoznu terapiju da bi lijekovi što brže i bolje reagovali - otkriva izvor.

- Katarina je željela da se što prije oporavi. Zato je molila ljekare da joj dozvole da izađe iz bolnice i da liječenje nastavi kod kuće, kako bi mogla da vježba repertoar sa svojim bendom. Iako su bili protiv toga, Katarina ih je ubijedila da će se pridržavati terapije, ali da joj je veoma važno da ne propusti ovako veliku priliku - otkriva izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.