x

očarala sve

Kćerka Saše Matića izrasla u pravu ljepoticu: Pojavila se sa roditeljima i ukrala pažnju!

Saša Matić je sa suprugom Anđelijom i kćerkom Tarom uveličao slavlje najmlađe kćerke Ace Pejovića u Beogradu

Pjevač Aco Pejović je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje kćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.

Porodica Pejović nije štedjela kada je u pitanju ovaj divan povod za slavlje, pa su okupili na rođendanskoj žurki poznate ličnosti iz svijeta estrade, politike i sporta, a tu su se našli Aleksandra Prijović s ostatkom porodice Živojinović, kao i Ivica Dačić sa ženom i kćerkom i mnogi drugi...


Na spisku zvanica našla su se velika imena estrade, a među njima i Pejovićev kolega Saša Matić, koji se pojavio u društvu supruge Anđelije i kćerke Tare, koja je izrasla u pravu ljepoticu.


Foto: ATA Images

Mada Saša i Anđelija imaju dvije prelijepe kćerke, ovog puta je s roditeljima na proslavu došla samo mlađa Tara i plijenila je ljepotom. Očigledno je da je izrasla u prelijepu djevojku, a za Ivin rođendan ponijela je mladalačku usku, crnu mini-haljinu sa golim ramenima, koja je istakla i njene duge i vitke noge.


Foto: ATA Images

Lijepa Sašina kćerka ne voli da se eksponira javno, ali nema sumnje da će se za nju tek čuti, a Sale ne krije koliko voli svoje djevojke.

- Zaista sam ponosan na svoju porodicu i kćerke. Ponosan sam na to što su vrijedne i što ispunjavaju odlučno sve obaveze koje jedne tinejdžerke imaju.


Foto: ATA Images


Izvor: Glossy
Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.