x

Kija i Ana Korać u noćnom izlasku: Isplivao snimak! Ono što su uradile žestoko im se zamjerilo! (VIDEO)

Završila se i druga sezona rijaliti programa Zadruga. Međutim, bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvijezda na društvenim mrežama. Poznato je da su se Kija Kockar i Ana Korać intenzivno družile u prvoj sezoni Zadruge. Međutim, došlo je do potpunog preokreta nakon izlaska iz Bijele kuće. Mnogi su komentarisali da je Ana bila intimna sa Kijinim bivšim mužem Slobom Radanovićem, te da je zbog toga puklo ovo prijateljstvo.


Ana je demantovala ove glasine. Međutim, Kija se više puta oglašavala i poručivala da ne želi više da čuje za svoju bivšu drugaricu, ne otkrivajući detalje zašto je ovo prijateljstvo puklo.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kada su ove dvije prijateljice posljednji put bile zajedno u izlasku. Novinari su ih zaustavili kako bi uzeli izjavu, ali obe učesnice rijalitija nisu bile raspoložene za priču. Naime, Kija je istakla kako je njoj slobodan dan i da ne daje izjave, što je iznenadilo novinara pa je upitao - Slobodan dan, a na javnom si mjestu?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.