x

Kija je budala, ona je nula bez rijalitija: Ove poznate ličnosti su javno napljuvale Kiju Kockar!

Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pjevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink", koja se bavi političkim temama.

Njeno gostovanje izazvalo je lavinu komentara, te su mišljenja javnosti podijeljena. Mnogi smatraju da Kija nije relevantan sagovornik za odgovaranje na bitna politička i društvena pitanja, pogotovo ne na pitanja koja se tiču Kosova i Evropske unije. Među ljudima koji dijele takve stvavove, nalaze se i Vesna Dedić i Eva Ras.

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić nije željela puno da se zadržava na ovoj temi,ali je izjavila da po njenom mišljenju, niko sem velikih svjetskih zvaničnika ne bi trebalo da komentariše pitanje Kosova.

- Kosovo je toliko delikatna tema da niko sem vrhovnih svjetskih zvaničnika nema pravo to da komentariše, ja nisam gledala emisiju i baš me briga šta Kija Kockar ima da kaže na tu temu - izjavila je Vesna.

Poznata filmska glumica Eva Ras, je oštrija, pa se čak upitala i da li je Kija Kockar "tokom gostovanja bila pijana", jer "normalna žena ne može da se ponaša onako".

- Kija je bila budala kao i uvijek, ona je govorila da su njoj spaljivali knjige, pa ono je idiotski. Ne daj Bože da imamo nekog političara kao što je Kija Kockar. Vidim jutros u novinama to pišu, a ona dođe u emisiju i priča o svojoj knjizi koja je pitanje da li je uopšte i knjiga. Ja sam rekla kada je ona pobijedila i kada je izašla i rekla da je preživjela rijaliti, ona je nula bez rijalitija. U godini koja je prošla vidimo da je bez rijalitija nula. Krajnji domet joj je bio razvod od muža - rekla je Eva Ras.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.