x

našla sebi moćno društvo

Kija Kockar se sa Šarićem provodu u Dubaiju: Objavila sliku sa njim sa plaže! (Foto)

Kija Kockar prije nekoliko dana otputovala je u Dubai, gdje se druži i provodi sa svojim drugaricama i bivšim koleginicama stjuardesama, o čemu redovno obavještava pratioce putem Instagrama. 

Ipak, pjevačica je sada odlučila da se pohvali i da uživa u luksuznom hotelu, i to u društvu Duška Šarića i njegove žene Nine.

Kockareva svakodnevno objavljuje fotografije sa egzotičnih plaža, iz izlazaka, obilazaka luksuznih restorana, kao i s.ksi poza u kupaćem kostimu. I dok je većina njenih pratilaca mislila da je tamo otputovala kako bi se vidjela s bivšim koleginicama, Kija je iskoristila priliku da se u Dubaiju druži i sa bratom Darka Šarića, koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona k.kaina iz Južne Amerike.


Pjevačica je najprije objavila sliku na kojoj pozira s Duškom na plaži, a tagovala je Ninu i napisala da je čekaju. Potom je objavila snimak na kome pije pivo dok leži na ležaljci i pjeva.

Kada je stigla Nina, otišli su u hotel, na bazen, gdje su nastavili provod. Kija je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa Šarićem i njegovom ženom, a nakon toga i snimak dok piju pivo i nazdravljaju u bazenu.


Ovo su primijetili i Kijini pratioci, pa su na Tviteru pisali da Kija ima moćno društvo. Podsjetimo, Dušku se sudilo za pranje para od prodaje dr.ge, ali je Vrhovni sud u Podgorici njega i Jovicu Lončara 2018. oslobodio optužbi.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.