x

Kija ponovo udarila na Đoganijevu, pa otkrila tajnu Luninog učešća u "Zadruzi 2"!

Jednom neprijatelj, zauvijek neprijatelj bi se moglo definitivno odnositi na odnos Kije Kockar i Lune Đogani koje su i dalje suparnice iako više ne borave zajedno u rijalitiju "Zadruga". I dok je od čuvne trojke koju su u prethodnoj sezoni činili Luna, Kija i Sloba Radanović, u ovoj samo Đoganijeva koja neprestano pati za pjevačem, Kockarova ima komentar na ovo:

- Loša gluma, i to je sve što imam da kažem na tu temu - izjavila je Kija kada su je pitali o Luni u ovoj "Zadruzi".

A na pitanje koliko često prati drugu sezonu "Zadruge", Kristina je izenadila odgovorom s obzirom na to da je bila pobjednica ovog rijalitija:


- Rijetko kada pratim „Zadrugu“. Nekad kad mi ostane uključen televizor, tada uhvatim, a nešto malo kad mi neko pošalje isječak na Instagramu, i to je to.

O svom bivšem suprugu, Slobodanu koji je izjavio da mu je žao što s Kijom nije više u kontaktu, Kristina je imala da kaže nešto:


- Pročitala sam šta je izjavio i ne znam šta bih rekla više na tu temu. Za mene je ta priča završena. Završena je „Zadruga“, završen je moj brak i završena je priča sa Slobodanom - navodi pjevačica i otkriva da je spremna za novu ljubav:

- Naravno, spremna sam za nešto novo. Trudim se sad malo češće da izlazim, mogu ti reći da ima nekih ponuda - kroz osmijeh je kazala Kija.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.