x

Kija posjeduje kućni snimak sa eksplicitnim materijalom koji bi Slobi uništio karijeru? Bivša žena natjerala pjevača da demantuje sam sebe, a evo šta je dalje smislila da mu zagorča život!

Razlog zbog kojeg je Sloba Radanović prvo potvrdio, a potom demantovao da je Kija Kockar napravila incident u njegovom stanu jeste to što mu je ona zaprijetila da će objaviti njegove intimne snimke ukoliko je ne opere u javnosti, saznaje Kurir.

On je u prvoj izjavi medijima rekao da je tačno da ga je bivša supruga fizički napala, da je pokušala da sebi probode stomak nožem i da je policija intervenisala. Ali nakon sat i po, kada su novinari stigli u njegov stan na Novom Beogradu, opovrgao je sve. Od izvora bliskog Slobi saznajemo da je on bio prinuđen na to zbog Kijine ucjene.


- On je želio da bude iskren, a i svjestan je da će novinari doći do tačnih informacija, pa je zato odmah rekao istinu. Kiji to nije odgovaralo jer neće da bude predstavljena kao nasilna osoba, a još manje kao očajna žena. Zato ga je zvala, histerisala i zaprijetila da će medijima poslati njegove p.rno-snimke i slike koje ima još otkad su bili u braku. Sumnjam da su to intimni snimci na kojima su njih dvoje, jer Kija to ne bi željela da pusti u javnost i da sebe ugrozi. I ranije sam čuo te priče da Kristina njega ucjenjuje nekakvim materijalom i pitao sam ga za to. Nije htio da priča, rekao mi je „ma pusti je“. Ali nije ni demantovao. Zbog toga sam siguran da je to nešto što bi mu stvarno uništilo karijeru i zato mora da je sluša, inače bi odavno prekinuo kontakt s njom - rekao je naš izvor.


U početku su i Kija i Sloba na svojim Instagram nalozima pisali da je sve laž i izmišljotina, ali kad su shvatili da su se upetljali u sopstvene laži, prestali su da se oglašavaju.

Podsjetimo, Kockareva je u srijedu ujutro poslala poruku Slobinom prijatelju u kojoj je napisala da će otići kod njega i napraviti masakr. Tri sata kasnije, upala je u njegov stan, a kada joj je on rekao da je više ne voli, zgrabila je kuhinjski nož i pokušala da se probode, ali srećom nije uspjela. Sloba je pozvao policiju, a brzo je stigla i Hitna, koja je Kiju odvela u psihijatrijsku ustanovu „Dr Laza Lazarević“, gdje su ustanovili da je njoj potrebno triježnjenje od alkohola, a ne liječenje kod njih. Ipak, savjetovali su joj da, ukoliko joj se ponove takve situacije, odmah potraži pomoć dežurnog psihijatra.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.