x

Kija pravi marketing od Gruove tragedije: Nosi crnu flor zbog repera, a isti nije ponijela nakon gubitka oca!

Pjevačica i pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar pojavila se na nedavno održanom izboru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor!

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Kockareva je na ovaj način željela da oda poštu tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu, s kojim je bila vrlo bliska, što je u prvi mah čudno jer se nije pojavila na njegovoj sahrani.

 - Kija je blistala u elegantnoj toaleti, a iako je imala osmijeh na licu, mnogi su se pitali šta se dešava privatno u njenom životu s obzirom na činjenicu da se crna pločica nosi kada neko od bliskih ljudi u porodici premine. Dio programa na izboru za mis bio je u potpunosti zabavnog karaktera, a Kija je u svemu uredno učestvovala. Istu stvar pitali su je i poznanici, kojima je Kristina kasnije objasnila da crnu pločicu nosi zbog Grua, koji je nedavno preminuo usljed povreda zadobijenih dok je vozio kajt. Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da flor ne nose samo najbliži članovi porodice kada neko premine, a oni su bili drugari, ali ne kao najbliži prijatelji koji se porodično posjećuju, već više iz grada - ispričao je sagovornik.


Kristina je očigledno na ovaj način željela da pokaže koliko joj je žao što je Gru preminuo, te je mislila da je svima poslala poruku da su Dalibor i ona bili bliski.

Na društvenim mrežama se ubrzo raširila polemika o ovom Kijinom potezu, a dok su je neki hvalili i pravdali, drugi su ipak smatrali da ovo nije adekvatan način da izrazi tugu. Kija je potvrdila ova saznanja. 

- Tačno je da flor nosim zbog Grua - rekla je Kristina.

Novinarska ekipa je pozvala i reperovu dobru drugaricu i koleginicu Gocu Tržan kako bi prokomentarisala ovaj Kijin postupak, a ona je rekla da je Kristina, prema njenom mišljenju, načinila potpuno ispravan potez.

- Svako žali na svoj način za preminulim. Iskreno, nemam ništa protiv toga što Kristina nosi crni flor, to je njen izbor i ona najbolje zna što ga je stavila - rekla je Goca.


Njen kolega Nenad Knežević Knez, s druge strane, bio je blago šokiran činjenicom da je Kija stavila crni flor zbog Grua jer je poznato da to nose najbliži.

- Iskreno, šokiran sam i pitanjem i tom činjenicom. Kristinu ne poznajem dobro i ona nije predmet mog interesovanja da bih pretjerano komentarisao njene postupke, ali koliko sam ja u to upućen, to nose najbliži kada dođe do gubitka bliske osobe - rekao je iskreno pjevač, a prenosi Srpski telegraf.

Istaknuta novinarka Srpskog telegrafa Zorica Radulović je istakla kako u svojoj 15 godina dugoj karijeri nije naišla na bizarniju priču, gdje se rijaliti učesnica na najbrutalniji način poigrala nečijim bolom ponijevši obilježje tuge na svečanoj haljini na javnom događaju. Dodaje kako je samim time sebe stavila na mjesto koje joj ne pripada, budući da takvo obilježje nose samo najbliži članovi porodice, a isti nije ponijela kada joj je preminuo otac.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.