x

U JEKU RUSKE INVAZIJE

Kim Kardashian organizovala nagradnu igru pa dobila brojne osude: A da novac pošalješ Ukrajini?

Usred ruske invazije na Ukrajinu brojni su odlučili pružiti podršku ili pomoć napadnutoj zemlji, no neke kao da cijela situacija nije nimalo dotakla te su usred invazije organizovali nagradnu igru sa skupocjenim poklonima.

Najpoznatija američka javna ličnost Kim Kardashian na društvenim mrežama je podijelila nagradu igru, obećavši pratiteljima da će pobjednik dobiti prilično skupocjene poklone.

"Ko želi da osvoji 100.000 dolara na kreditnoj kartici, 2 leta prve klase i 5 noćenja u luksuznom hotelu na destinaciji po vašem izboru?", pitala je Kim pratitelje, a zatim nastavila.


"Zamislite kupovinu u Parizu, Los Angelesu, Londonu, Tokiju, Dubaiju, New Yorku... Vi birate kuda želite letjeti ovaj put", napisala je Kim objasnivši u nastavku pravila igre.

U komentarima je naišla bijesne pratitelje koji su je pitali zašto taj novac jednostavno ne proslijedi Ukrajini, a mnogi su bili zgroženi time koliko je Kim "gluha" na trenutna dešavanja, što su joj dali do znanja.


"Gluhoća ove objave je zapravo užasna", "Ovo nikako nije uredu", "Molim? Ne mogu da vjerujem šta sam pročitala, dok je Ukrajina u tako groznom stanju!!", pisali su joj.

Mnogi su joj predlagali da taj novac proslijedi Ukrajincima koji su u potrebi.

"Možda da ovaj novac pošalješ Ukrajini", prvi je od niza komentara koji su prikupili više od desetak hiljada lajkova.


"Kad već imaš tolike novce, kako bi bilo da samo 100.000 svojih dolara daš ukrajinskim izbjeglicama", pitali su je.

"Molim te iskoristi svoj profil bar da ukažeš na situaciju u Ukrajini", zaključio je neko.

Kim je proteklih dana na svom profilu izrazila podršku narodu Ukrajine, no na posljednje komentare svojih pratitelja nije odgovorila, već je neometano nastavila objavljivati fotografije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.