x

KO JE LUKA LAZUKIĆ KOJI JE PRETUKAO NATAŠU? IT stručnjak je razveden i ima dijete, obožava motore i tetovaže!

Nataša Bekvalac prošle godine uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem, koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti.

 Nekoliko mjeseci nakon razvoda od Ljube Jovanovića, Nataša se zaljubila u IT stručnjaka i preduzetnika Luku.

Ko je Luka Lazukić, razvedeni muškarac i ljubitelj motora?

Luka je IT stručnjak i jedan od najmlađih preduzetnika u Beogradu. On je suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima. Luka je nedavno objasnio kako je uspio da za kratko vrijeme razvije poslovanje do najviših nivoa.

- Vrijednim i poštenim radom, slušanjem tržišta, praćenjem konkurencije… - rekao je između ostalog Luka u jednom intervjuu.

Pored toga što se bavi osmišljavanjem raznih aplikacija i platformi u okviru digitalnih medija, Luka je strastveni motociklista i svake godine učestvuje na raznim moto-manifestacijama. Pošto mu je vožnja motora omiljeni hobi, on shodno tome vodi takav stil života i voli žene u tom fazonu.

- Pošto sam veliki ljubitelj motora, volim žene koje furaju taj moto-stil, nose odijevne predmete od kože. Rekao bih, one žene koje su pank-rok fazonu - priznao je Lazukić u razgovoru za magazin "Stori" kada je krajem 2015. godine uradio s*ksi modni editorijal sa modnom kreatorkom Suzanom Perić.


On je tada priznao da voli žene koje imaju tetovaže na svom tijelu i da mu je to s*ksi.

- Tetovaže na određenim mjestima urađene kvalitetno mogu jako lijepo da izgledaju na jednoj ženi - rekao je novi dečko Nataše Bekvalac.

Inače, ovaj mladić specifičnih očiju prije veze sa pop pjevačicom bio je u braku, iz kojeg ima jedno dijete. U maldosti se bavio košarkom, a njegov najveći uspjeh je zlato na Evropskom prvenstvu 1997. godine.



(Blic)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.