x

POJAVILA SE NA WIMBLEDONU

Ko je misteriozna dama u Đokovićevoj loži: Živi s Novakom i Jelenom, postala je dio porodice!

Novak Đoković je trijumfalno počeo svoj nastup na Wimbledonu, a osim njegovih nastupa, pažnju uobičajeno privlače i stvari van terena vezane za Novaka, uključujući članove tima koji ga bodre iz lože.

Na meču protiv Argentinca Pedra Cachina u Novakovom boksu bili su njegova supruga Jelena, djeca Tara i Stefan, trener Goran Ivanišević i sparing partner Carlos Gomez Herrera.

Ipak, sve je zanimalo ko je posljednji član boksa, s obzirom da je riječ o dami koja nije toliko poznata javnosti.

Kako piše Nova.rs, to je bila dadilja njegove djece. Đoković i njegova supruga Jelena nisu željeli da povjere čuvanje djece bilo kome, pa su po nekim informacijama detaljno provjeravali sve detalje dama koje su se prijavile za vjerovatno izuzetno dobro plaćeni posao.


Navodno su bile ključne preporuke drugih poslodavaca, ali i poznavanje jezika. Naravno, ključan je bio sam pedagoški rad.

Jelena i Novak su insistirali na svim pojedinostima i tražili su osobu koja će imati sve kvalitete koje traže.

Željeli su da dama koja će imati i djelimičan utjecaj i u vaspitanju djece bude osoba u koju će moći da imaju puno povjerenje.


Na kraju su uspjeli da pronađu damu koja se uklapa u sve karakteristike, a dadilja je vremenom postala pravi dio porodice, pa je i Novakova djeca vole.

Dadilja je prvi put fotografisana na završnom Mastersu u Torinu, a sada je stigla i na Wimbledon, iako njen identitet i dalje nije poznat.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.