x

Ko je otac Kulićkinog djeteta? Četvorica "pumpala" Miljanu!

U "Zadruzi" se posljednjih dana digla velika prašina oko Miljane i njene trudnoće, kao i oko činjenice da je Kulićka za samo mjesec dana bila u intimnim odnosima sa četvoricom muškaraca, pa zbog toga ne može sa sigurnošću da se zna ko je otac njenog djeteta!

Iako Kulićka tvrdi da je otac djeteta Lazar Čolić Zola, pjevač Bojan Tomović, kao i izvjesni Mile Mirković iz Krčedina, ne misle tako. Takođe, Marko Radisavljević iz Brusa sumnja na očinstvo, budući da je sa zadrugarkom imao odnose krajem do njenog ulaska u Imaginarijum.

Naime, Bojanu se preko jedne društvene mreže javio izvjesni Mile Mirković, koji tvrdi da je siguran da je otac Miljaninog djeteta jer je bio sa njom baš u tom vremenskom periodu kada se vodi da je ona mogla da ostane u drugom stanju. U prepiskama koje je Tomović objavio Mirković je predlagao Tomoviću kako njih dvojica treba da uđu u "Zadrugu" i jednom zasvagda raskrinkaju Kulićku.


- Je l' dijete tvoje ili moje? Mislim da bi trebalo da se pojavimo obojica u rijalitiju da napravimo totalni preokret - napisao je Mirković u poruci, na šta mu je Tomović odgovorio:

- Ja bez 2.500 eura nedjeljno ne ulazim. Ako to mogu da mi daju, šou može da počne.

Sa ovom cifrom se složio i Mile, pa potvrdio da je siguran da je on otac djeteta.

- Ni ja bez 2.500 eura neću tamo da kročim. Siguran sam da sam ja otac pošto smo 28. jula imali odnose, i to dva puta, i nismo se pazili. Ono jutro kada te je Miljana zvala na video-poziv, prije toga smo imali se.ks - pisalo je u Miletovoj poruci. On je takođe naveo da ga ne interesuje šta će Kulićka raditi samo da dijete bude živo i zdravo i da mu je žao Zole što ga laže.


- Neka ona radi šta hoće, ja znam da Zola nije otac. Žao mi ga je, baš pravi budalu od njega. Ja ću tražiti da se uradi DNK test i time ćemo sve riješiti - rekao je Mile, na šta je Tomović rekao da je i on za utvrđivanje očinstva.

- Mene je ona prva spopadala. Desilo se, tjerala me je da je napunim, to je pali. Rekla mi je: "Slobodno, pijem antibebi pilule" i, eto, sada ne znamo ko je pravi otac. I meni je žao Zole, pogotovo kad sam ga vidio da plače kao malo dijete. Moramo uraditi DNK - zaključio je Bojan.

Podsjećamo da sva četvorica isto pričaju i da optužuju Kulićku da ih je prevarila, budući da je svakom od njih rekla da pije tablete i da ne može da zatrudni.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.