x

KO JE PRVA SUPRUGA MILETA KITIĆA: Rijetko ko zna da mu je rodila kćerku

Inače, Mile i Marta upoznali su se u Njemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmijenili su brojeve telefona, a on se potom vratio u Sarajevo. Mile kaže da ga je Marta na ‘prvu kupila’ lijepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a osim toga bila je i veoma lijepa i atraktivna žena.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Poslije toga ostali su u kontaktu, a vrlo brzo se i zaljubili. U vezi su bili od 1988. godine, ali nisu željeli brak. Tek 1997. godine kad su dobili kćerku Elenu odlučili su se i vjenčati. Marta je čak 14 godina mlađa od Mile.

Rijetko ko zna da je prije Marte, Mile bio oženjen i to kad je imao samo dvadesetak godina. Njegova prva supruga zvala se Bosiljka. Primijetio ju je na jednom nastupu dok je pjevao na bini. Bila je lijepa i atraktivna djevojka, te se mladi par zaljubio. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i vjenčali. S Bosiljkom je Mile živio u Ilijašu. Dobili su jednu kćerku koja se zove Sanja.

S obzirom da od muzike nije zarađivao više od neke prosječne plate, a troškovi života su bili veliki, Mile je želio srediti potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku kako bi otišli u Ameriku živjeti i raditi. Po povratku iz vojske, tako su i napravili. I u Americi se Mile bavio pjevanjem. Nastupao je u jednoj kafani čak dvije godine.


Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kad su i Miletovi otac i majka otišli u penziju te se odlučili vratiti u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosiljka zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine, no brak s Bosiljkom nije opstao i par se razveo.


Njegova starija kćerka Sanja živi daleko od očiju javnosti, tačnije u Njemačkoj i majka je dvije kćerke. Detalji njenog odosa s ocem nisu poznati široj javnosti.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

pressmediabih.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.