x

Ko je ustvari Vidoje Ristović? Bogatom mužu Nikoline Pišek ukrali skoro 70.000 €, a evo koji skandal ga prati!

Vidoje Ristović je srpski historičar umjetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima kćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili kćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živi i radi na relaciji Beograd - Zagreb. Par se vjenčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu historičara umjetnosti. Potiče iz bogate porodice. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof se od devedesetih godina dvadesetog vijeka bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima.


Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su objelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu.

Vjerili su se dva mjeseca kasnije, a vjenčali u septembru 2013. godine u Monte Karlu. O toj svadbi se u Srbiji danima pričalo jer je trodnevno slavlje, navodno, koštalo 400.000 eura.


U novembru 2011. godine Ristoviću je beogradska policija tokom rutinske kontrole otkrila pištolj za koji nije imao dozvolu. Potom je protiv njega podnesena krivična prijava za nezakonito nošenje oružja. Postupak pred Višim sudom u Beogradu je pokrenut u aprilu 2012. godine. on je, po preporuci advokata, priznao krivicu te je osuđen na devet mjeseci pritvora. Sud mu je dozvolio da kaznu služi u vlastitom domu, bez mogućnosti izlaženja. Premda je već godinama prisutan u srpskoj javnosti o Ristoviću se vrlo malo zna.


Pažnju javnosti je prvo privukao brakom sa Nikolinom Pišek. Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži "Instagram", Vidoje uživa u hrani i putovanjima sa porodicom. Nerijetko objavljuje fotografije i video zapise s atraktivnih destinacija, a ne krije da često ruča u restoranima koje su posjetile svjetske zvijezde. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Tportal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.