x

Ko najbolje zabija na bh. estradi? Uskoro utakmice protiv vrha estrade iz Turske i Srbije!

Oni su uspješni u svom poslu, ali svake srijede imaju ``ritual`` - okupe se na jednom mjestu u Sarajevu i igraju nogomet. U sali na Koševu znanje u najvažnijoj sporednoj stvari za svakog muškarca pokazuju pjevači, svirači, producenti, muzičari, menadžeri, a stvar je otišla toliko daleko da je u planu susret sa turskom i srpskom estradom, saznaje Ekskluziva.ba portal.

Svaka srijeda za bh. estradu predstavlja dan za užitak i odmor od svakodnevnih obaveza. Tako se na jednom mjestu okupe dvije ekipe poznatih imena. 

 

Jednu ekipu sačinjavaju: Kemal Hasić, Enes Kaltak, Haris Kulović, Adis Škaljo, Rule, Semir Hasić, Amil Lojo. 

 

Dobro su poznata i imena druge ekipe: Enes Begović, Šaćir Ameti, Nermin Drakovac, Adan Mulahasanović, Ahmed Švrakić, Adis Sirki, Dačo i drugi...

 

Ekipa Enesa Begovića je u dosadašnjim odigranim utamicama u zaostatku 12 bodova, tako da će se morati jako potruditi kako bi stigli svoje rivale. 

 

Prema saznanjima Ekskluziva.ba portala vrše se pregovori sa turskom estradom, gdje bi našoj ekipi Elvir Bolić bio selektor, a sve bi se odigralo u Turskoj. U vezi s tim, vrše se pregovori oko stadiona i termina održavanja. 

 

Također, plan je na ljeto odigrati revijalnu utakmicu sa srpskom estradom u Sarajevu i revanš u Beogradu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.