x

Ko su Elma ER i Akaweli? Njihov duet Ashanty će izazvati uzbunu!

Zanimljiva duetska pjesma pod nazivom "Ashanty" uskoro će zatresti muzičko tlo, a sam spoj će izazvati pravu uzbunu i skrenuti pažnju na sebe. Moderan zvuk će osvojiti na prvo slušanje, tako da su očekivanja već unaprijed ogromna. 

Našu muzičku scenu će uskoro obogatiti zanimljiv duet još zanimljivijeg spoja. Naime, numera pod nazivom "Ashanty" je duet Elme ER i Akawelija, a već sada izazivaju pažnju. Sami izvođači skreću poglede na sebe svojom pojavom, a isto se piše i po izlasku pjesme budući da su se potpuno predali ovom projektu i potrudili da sve izgleda perfektno. Moderan zvuk i numera će bez sumnje zatresti muzičko nebo, a uzmemo li sve ovo u obzir očekivanja su velika još unaprijed. 


Elma ER i Akaweli su dali sve od sebe da duet "Ashanty" i zvuči i izgleda drugačije. Sam tim ljudi koji je radio na ovom projektu je veliki, a prije svega riječ je o iskusnim profesionalcima. Tako je režiser Nedim Fox (Fox Entertainment), producent Sead Okić (lookman film), audio produkciju i tekst potpisuje sam Akaweli, a sve je snimljeno u Czg records studiju.


Inače, Akaweli se vraća na scenu nakon dugog vremena sa dva spota. Pored već spomenutog za duetsku pjesmu "Ashanty", on će publici predstaviti i numeru "Armagedon". Elma ER je poslije spota za pjesmu "Baby" napravila pauzu od jednu godinu i sada se vraća sa duetom, dok su u planu i solo pjesme. 

Spotovi izlaze na novom CZG digital YT kanalu, a rad zanimljivog dua možete pratiti i na njihovim Instagram profilima:


.

..
.
.

.
.

.
.
.
.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.