x

evo koliko zarađuju

Ko su najskuplji pjevači: Za sat i po vremena preko 10.000 eura!

Vjerovali ili ne, postoje i oni izvođači koji za samo sat i po do dva sata stave u džep preko 10.000 eura, a Nova.rs je prošle godine objavila koliko ko od muzičara zarađuje.

Jedni od najtraženijih repera defitinitivno su Buba Koreli i Džala Brat. Sarajevski dvojac ne staje s poslom, a čak i bez pretjerane reklame, popuni klub do posljednjeg mjesta. Na njihovim nastupima uglavnom je omladina, a za dva bloka po 45 minuta zarade 15.000 eura. 


Što se tiče folkera, kod njih je malo drugačija priča nego kod repera. Njihov blok uglavnom traje sat vremena, a nekad ga produže pola sata duže.

Cijena Ace Pejovića navodno je sa 10.000 eura skočila na 12.000 eura. Čak ni te 2.000 eura više vlasnicima klubova ne smetaju jer im je svima u interesu da im baš on pjeva budući da na njegovim nastupima nikada nije prazno. 


Aleksandra Prijović ozbiljno je krenula da radi. Njen nastup košta 10.000 eura, te je jedna od najplaćenijih mlađih pjevačica koje su potekle iz takmičenja „Zvezde Granda“. Iako nije bila pobjednica muzičkog šou programa, ona je dosta ulagala u pjesme i spotove, pa je samim tim postala tražena.


Saša Matić je pjevač za svaku vrstu koncerata i proslava. Iako se cijena obično koriguje, on uzima 10.000 eira po nastupu, mada s druge strane zavisi sve od toga u kom gradu pjeva, da li je klub ili proslava, radni dan ili vikend.


Teodora Džehverović varira sa cijenom između 9.000 i 10.000 eura. I ako su mnogi mislili da ništa neće napraviti u karijeri jer je neko vrijeme bila učesnik rijaliti programa, ona se pozabavila pjesmama i spotovima i napravila nešto neviđeno na našim prostorima.


Honorar Jelene Karleše i dalje se ne zna, ali sigurno je da nije ispod 10.000 do 15.000 eura. Međutim, mnogi kažu da kad je ona u pitanju vlasnici klubova ni ne pitaju za novac. Tu se pita samo Jelena koja inače bira gdje će da nastupa. Za koncert u Leskovcu će ove godine uzeti čak 20.000 eura.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.