x

Koleginice poštujem, kolege još više volim!

Pjevačica Elma Hrustić uspjela je za kratko vrijeme da napravi pometnju na muzičkoj sceni i ako je publika dobro poznaje po njenim pjesmama sada ima prilike kako sama kaže da je vide i u drugom svjetlu.

Elma iako dugi niz godina živi u jednom po mnogima najljepšem gradu Istanbulu vezana je za svoju Bosnu i nikada ne zaboravlja svoje korijene,  i ističe ponosno na turskim televizijama da je bosanka bez mane.

 

Dodaje da nije primjetila sujetu među kolegama ali pokušava da sa svima ima korektne odnose jel ide onom čuvenom narodnom da se ljudi poštuju i cijene po dobru a ne zlu. Svakako da poštujem svoje koleginice i radujem se svačijem uspjehu, posebno ako se uzme u obzir da nas je puno pjevača ali za svakog ima mjesta pod ovim muzičkim nebom, dok kroz šalu kaže da kolege još više voli jer svakoj pevačici prija kada joj kolega pohvali pesmu i prizna da radi to veoma dobro , kako kaže kolege su opasnije. Elma Hrustić će tek otvoriti muzičko nebo novim pjesmama i mnogim projektima u budućnosti a mi možemo samo da očekujemo da i u srcu Istanbula se zapjeva pjesma koja dolazi iz srca Bosne.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.