x

Komadić raja veličine Galešnjaka: Otok čistog luksuza napravljen za bogataše

Vrhunska destinacija za odmor u obliku polumjeseca nudi zlatni pijesak obrubljen tirkizom otvorila se tek 2015. godine, a namijenjena je turistima željnima luksuza...

Jeste li čuli za Banana Island? Umjetni otok kojem se tepa kako izgleda kao komadić raja nalazi se tik uz obalu Dohe i velik je otprilike poput našeg Galešnjaka. Vrhunska destinacija za odmor u obliku polumjeseca, nudi zlatni pijesak obrubljen tirkizom, od otvorenja 2015. godine, a namijenjena je turistima željnima luksuza.

Ljetovalište za turiste željne luksuza u katarskoj prijestolnici uspoređuje se s Maldivima, kako zbog vila i bungalova te bazena s nestvarnim pogledom na Perzijski zaljev. Vrhunska tehnologija u kombinaciji s raskošnim arapskim dizajnom i dotjeranim zelenilom nudi sve što treba za savršeni odmor (onima koji si to mogu priuštiti) - skladno raspoređena na 0.13 četvornih kilometara.


Do luksuznog odmarališta može se doći za pola sata katamaranom iz luke Dhow (koja se nalazi u blizini Muzeja islamske umjetnosti) ili privatnom jahtom.


Banana Island Resort Doha by Anantara idealan je za zaljubljenike u morske dubine koji žele zaroniti u svijet koraljnih grebena i slikovitog života ispod površine, ali i uživati u fine dining kuhinji, resetirati se uz tajlandsku masažu i turski hamam. Među ostalim sadržajima je i kino, bazen za surfanje, kuglana, teniski i golf tereni. Odlučite li se na takav luksuz, cijena za noćenje kreće se od 3500 kuna.


(Punkufer.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.