x

strašno

Komšije iz Kragujevca uplašene zbog Verice Šerifović: Rajko kad se napije joj prijeti i psuje je, Marija je sklonila na sigurno!

Puno problema imali su roditelji Marije Šerifović tokom braka, razišli su se ali ne kao prijatelji. Otac pjevačice, harmonikaš Rajko Šerifović završio je čak u jednom momentu i u zatvoru zbog uznemiravanja Verice, a to što je kćerka odabrala da se u odnos oca i majke ne miješa, on je najstrašnije osudio, zbog čega dugo nisu pričali.

Iako je Marija uspjela da smiri situaciju, kako tvrde komšije Rajko je opet povilenio.

"Znam da stalno nešto čačka Vericu, ode tako do njene kuće, pa kad popije umije i da vrijeđa i da prijeti. Zato se Verica maltene preselila u Beograd kod kćerke, kako bi izbjegla neprijatnosti. Pa čak i kada je nedavno išla za Ameriku, povela je majku sa sobom kako bi bila sigurna da je na bezbijednom i da je Rajko neće uznemiravati. Marija zna da je on dobar čovjek, ali pod dejstvom alkohola nije sigurna šta bi mogao da uradi. Ona se trudi da mu obezbijedi sve što može za jedan pristojan život i da mu ništa ne fali, ali on uvijek smatra da je oštećen sa njene strane i da je ona mnogo više uz Vericu, što je donekle i istina. Nije čovjek baš pri sebi, ne zna ni šta priča, a ni šta radi", kaže komšinica iz Kragujevca.


Marija je u nekoliko navrata govorila o bračnim problemima svojih roditelja i priznala da je imala traume zbog lošeg odnosa njenog oca prema njenoj majci Verici i njoj, ali i dodala da mu je sve oprostila.


"Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer, prvo mi je otac, a drugo jer roditelje ne možemo da biramo, pogotovo jer ne želim da ih mijenjam. Da je Verica na primjer pokušala da ima dijete sa nekim doktorom ili pilotom, sigurno se ne bih desila ja, već neko malo normalniji, neko malo uobičajniji i to bi bilo sigurno dosadno, i ne bih imala toliko sluha koliko imam."

.

.

.

.

Izvor: Svet 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.