x

vukli su je po ulici

Komšije Radanovića u šoku: Jelena je pala, pretpostavljam da ju je muškarac s kojim se raspravljala gurnuo, vukli su je po ulici!

Prašina koja se podigla nakon skandala koji se dogodio u Višnjičkoj banji između supruge Slobodana Radanovića Jelene i njenog bivšeg muža, kojeg je optužila da ju je tukao u petak uveče.

Ekipa Kurira je posjetila to naselje i porazgovarala sa komšijama. Neki su bili svjedoci nemilog događaja. Jedna komšinica, koja je zamolila da joj se ne objavljuje ime, tvrdi da je sve vidjela i da je i dalje u šoku.


- Čula sam dreku pa sam pogledala kroz prozor. Ne želim da se miješam, ali ću vam reći šta sam vidjela. Meni nepoznat čovjek se raspravljao s Jelenom. Nju znam jer mi je komšinica, divna je i dobra žena. Ona mu je nešto objašnjavala i odjednom je pala na pod. Pretpostavljam da je taj muškarac gurnuo. Nakon toga je prišla žena i udarila je. Jelena je ušla u kuću, a oni su zvonili na vrata. Nisu odustajali. Poslije nekoliko minuta izašla je iz kuće i krenula kolima negdje. Čula sam kad je ta žena dobacila muškarcu: "Prepriječi joj put." Kako je sve djelovalo, pomislila sam da je u pitanju njen bivši muž - priča žena i nastavlja:


- Ubrzo je došla policija. Jako sam se uznemirila. Vukli su je po ulici, bili su jako bezobrazni. Ta žena ju je gurala, nije joj dozvolila da uđe u auto. Bože, šta se dešavalo. Nisam samo ja gledala kroz prozor taj prizor, mnogi su. Jedan komšija je čak izašao, ali su oni otišli. Poslije sam čitala u medijima da je moja komšinica bila u Urgentnom centru i da ima povrede po tijelu. Ovdje su sve kuće pod kamerama, tako da snimak sigurno postoji - kaže komšinica Radanovićevih za Kurir. Jelena je tri sata provela u Urgentnom centru, gdje je detaljno pregledana. Kada je izlazila iz bolnice, srela se s bivšim mužem i njegovom partnerkom, koji su tada došli na pregled.

Slobu nismo uspjeli da dobijemo, ali se na društvenim mrežama oglasio porukom: - Kada mačke nema, miševi kolo vode.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.