x

Komšije raskrinkale Mileta Kitića i Martu Savić! Progovorili o razvodu: Nje nema tu već mjesecima... Kćerka im vozi namunjeni džip!

Komšije otkrivaju da ne vjeruju u najnovije priče o razvodu estradnjaka, a da se pjevački par u kraju gdje žive ponaša kao da nisu poznate ličnosti. Njihovu kćerku Elenu, pak, najmanje viđaju.

U medijima su se pojavile priče da se pjevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić navodno razvode. Pjevačica je od početka pandemije u Dominikanskoj Republici. Uputili smo se u elitni kraj u centru grada gdje ovaj estradni par ima velelepnu vilu u kojoj žive sa kćerkom Elenom, koja je takođe pjevačica. Kako smo usput sretali komšije, priče o razvodu nije bilo ni na vidiku, piše Blic.


- Sretala sam ih često ovdje, međutim, sada rjeđe. Mile je prije neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mjesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pjevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni - smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželjela da ostane anonimna.

Obilazeći dalje ulicu u kojoj žive, sreli smo još jednu komšinicu koja ih je nahvalila:

- Sjajne su komšije, uvijek se fino jave i vedrog su duha.


Jedan od majstora koji radi na obližnjem gradilištu kaže da je vidio Mileta prije neki dan.

- Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovjek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja - izjavljuje za Super TV građevinac iz komšiluka.

S obzirom na to da se u blizini nalazio i frizerski salon, dvije ljubazne djevojke istakle su da često viđaju njihovu kćerku Elenu.


- Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim - govori jedna od djevojaka, dok se druga nadovezuje.

- Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam vidjela Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.