x

Komšije sa Dorćola razvezale jezik i ništa nisu sakrili: Ognjen Amidžić naručuje uvijek 6 jaja za ponijeti i to spremljene na poseban način, a ono što je deka rekao o voditelju je šokantno!

Mala, mirna ulica na Dorćolu, nova zgrada i ljubazne komšije samo imaju riječi hvale na račun voditelja Ognjena Amidžića i njegove supruge Danijele.  

Stiče se utisak već poslije nekoliko razmijenjenih rečenica sa komšijama da je Ognjen u životu isti kao na televiziji i da ih zasmijava. To je potvrdila i Jovana iz kafića koji se nalazi u njihovoj zgradi, a koji Amidžić redovno posjećuje.

"Redovno dolazi po klopu za ponijeti. Ali sa slabo sjedi. Vodi rečuna o ishranu i dolazi po šest jaja, palentu i, kako on voli da kaže, "klot", odnosno šest bjelanaca. Mnogo je zabavan. Kad se odmara nije toliko hiperaktivan, ali je super lik", kaže Jovana.


Ona dodaje da i, kada nije na televiziji, Ognjen vodi računa o stajlingu.

"Uvijek ima sjajan autfit - šarene čarape i neke jako interesantne papuče i majicu. Njegova supruga je uvijek sređena i uglavnom dolazi sa sinom kod nas", dodaje Jovana.  

Iz obližnjeg frizerskog salona su rekli da Ognjen ponekad svrati kod njih.

"Odličan je komšija. Možda će neko pomisliti da ga previše hvalimo, ali je tako. Zabavan, duhoviti uvijek zna neku foru da baci", rekao je jedan od frizera.


Kada smo jednu stariju gospodu zaustavili da je pitamo o Amidžiću kakav je komšija, prvo je stala, a onda rekla: To je onaj kuhar? Baš je fin", misleći na njegovo učešće prije nekoliko godina u emisiji 12 veličanstvenih".

"Divan je. Često ga viđam sa sinom. Baš mu je sinčić sladak. Toliko ih je lijepo vidjeti. Vidi se da je dobar tata. Sa njim čestu ide u parkić", rekla je ljubazna komšinica. 

Druga komšinica, koja je žurila na posao, kad je kad je čula za koga je pitamo, zaboravila je na vrijeme.


"Da, viđam ga, izlazi u kafić koji je u zgradi gdje stanuje. Odlazi i do parka sa djetetom, ali uglavnon kada je lijepo vrijeme. Ljulja sina na ljuljašci. Vidjela sam i Danijelu nekoliko puta. Baš je lijepa i njegovana žena. Ljubazni su, nasmijani i fini. Divne su i sjajne komšije", rekla je Jelena.

Jedan stariji komšija kaže da je vjerni Ognjenov gledalac ali da to nije zato što su komšije.

"Viđam ga, mada on iz garaže izađe autom. Gledam njegovu emisiju, dovodi one pjevaljke pa se šali s njim. Drago mi je što je tako normalan. Mnogi bi se uobrazili da su na njegovom mjestu, a on je normalan", rekao je Ognjenov komšija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.