x

ništa ne prepušta slučaju

Komšinica iz Brestača otkriva: Darko Lazić zbog Velje Nevolje unajmio tjelohranitelje, jedan uvijek ide s njim, dvojica čuvaju kuću!

Pjevač Darko Lazić navodno suočava se sa ozbiljnim problemima otkako je njegovo ime povezano sa imenom Veljka Belivuka, vođom navijačke grupe koja se sumnjiči za najteža krivična djela.

Naime, iako je Darko nedavno istakao da ne poznaje Velju Nevolju, niti njegove bliske saradnike, ipak je riješio da ništa ne prepusti slučaju, te je navodno angažovao obezbjeđenje.

Darkovi susjedi iz Brestača, rodnog mjesta popularnog folkera, otkrili su da pjevač već danima nigdje ne ide bez svog ličnog obezbjeđenja, niti dozvoljava svojoj vjerenici i sinu da se kreću bez nadzora.


- Otkako je Darkovo ime počelo da se dovodi u vezu s imenom Velje Nevolje, stvari u njegovom okruženju su počele da se mijenjaju. Isprva niko od mještana nije viđao ni Darka ni Marinu i malog Alekseja, ali je on odnedavno počeo da se pojavljuje u selu u društvu jednog muškarca - kaže na početku razgovora za Darkova komšinica iz Brestača i dodaje da je Lazić osim ličnog obezbjeđenja unajmio i momke koji čuvaju njegovu porodicu.


- Jedan momak ide stalno s njim i to je njegovo lični tjelohranitelj, dok su dvojica zadužena da čuvaju njegovu kuću. Lazići uglavnom vrijeme provode u kući i rijetko kada neko od njih izađe u dvorište. Čak i kada se to desi, ne napuštaju dvorište. Cijelo selo je sada u strahu jer se pribojavaju da se Darko upleo s mafijom. Sada ga ljudi, umjesto da ga prepoznaju po njegovom talentu, povezuju s opasnim ljudima - kaže naša sagovornica i dodaje da je cijelo selo u strahu od toga šta bi moglo da se dogodi.


- Valjda će se sve ovo završiti što prije, jer nikome nije prijatno da živi u iščekivanju niti u strahu - kaže na kraju Darkova komšinica iz Brestača.

Podsjetimo, ime Darka Lazića dovedeno je u vezu s Veljom Nevoljom nakon što je pjevač saslušan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević.

Spekulisalo se da je taj automobil kasnije prodali čovjeku koji je navodno blizak Belivukovom klanu.

Lazić se nedavno osvrnuo na svoj odnos sa ljudima bliskim Velji Nevolji te je tako istakao da ih poštuje iako ih ne poznaje.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.