x

Konobar povrijedio Lepu Brenu: Pjevačica poslije ovoga što joj je uradio završila samo na supi i izgubila 17 kilograma!

Lepa Brena se na estradnoj sceni nalazi već 35 godina, a osim po pjesmama, poznata je i po dobrom izgledu, ipak otkrila je kako se na početku karijere borila sa viškom kilograma.

Pjevačica je otkrila kako je izgubila čak 17 kilograma, a priznala je da je jedan od razloga koji ju je motivisao da skine kilograme bio komentar jednog konobara u hotelu gdje je nastupala.

- Ja sam očekivao da će doći pjevačica, a ono došla trafostanica - glasio je komentar.

Brena ga je čula i priznala je da ju je to jako pogodilo, usljed čega je odlučila da poradi na sebi i izgubi kilograme.

- Mene je to, naravno, pecnulo, onako veoma ozbiljno. Malo i spotaklo. Malo me i povrijedilo. Kad sam skinula već 10, 12, 13 kilograma, onda sam odlučila da svoje tijelo zaista dovedem do savršenstva - ispričala je pjevačica.


Otkrila je i što je jela.

- Ujutro sam jela obično jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je to obično bila neka veoma posna supa bez ikakve masnoće, bez ikakvih rezanaca, ustvari neka voda u kojoj bi se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti jer onda ne dobijete ni jedan vitamin iz te priče. I tu je obavezno bilo neko meso koje je bilo na grilu ili kuhano jer se to puno, puno lakše vari - kaže Brena.

Naglasila je da je jako bitno da zadnji obrok treba biti do 6 ili 7 sati navečer.

.

- To treba biti nešto veoma, veoma lagano. Može isto jaja, komad piletine, komad ribe, naravno uz salatu - savjetuje pjevačica.

Brena je otkrila da je za šest mjeseci uz ovaj način prehrane smršala s 84 kilograma na 67.

- Bila sam oduševljena sama sobom. Bio je to jedan divan poticaj, jedna nova energija. Tada sam sebi rekla da to više nikada neću dozvoliti. Treba biti iskren prema sebi, stati pred ogledalo bez odjeće i priznati sebi. Jer vi trebate biti lijepi sebi, to je suština. Jedite hranu koja vas neće udebljati, obratite se stručnjacima. Svi moraju shvatiti da se veliki rezultati ipak postižu velikim radom i velikim odricanjima koja su dugotrajna. Vjerujte u sebe - priča Brena za "Blic".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.