x

Koraćeva uputila monstruozne uvrede Kulićima: Sestre Kulić imaju se.s sa ocem dok ih majka snima i na tome zarađuje!

Ana Korać i David Dragojević su tokom večeri ušli u žestok sukob sa Marijom i Miljanom Kulić i tom prilikom starleta je majki i kćerki uputila monstruzne uvrede.

Nakon što je Nišlijki saopšteno da je kažnjena mjesečnim honorarom zbog nasrtaja na Marka Đedovića, kome je raskrvarila lobanju, propali fudbaler iz Veternika je ušao u okršaj s njom.

David: Čujem da je bilo ozbiljno k..anje. Kako je tvoja kćerka dobila pepeljaru dok se j..ala sa drugim. Razbio joj dečko glavu jer je drugom sisala k..ac.

Marija: Ana danju jaše kamile, a noću nju jašu crnci! K.rvo najveća. I ti, p..erčino raspala, gdje su ti one sokne-čarapice što nosiš na paradi? Djevojka ti se je.e, pune je, a ti ćutiš. Uzimaš pare od njene smrdljive pi..ke.


Ana: Vi ste sve četiri k..ve, a muž ti je manijak i bolesnik. Siniša vas snima dok vas ka.a sve četiri, bolesne ste. Siniša je.e i tebe i Miljanu i tvoje druge dvije kćerke. Kćerke ti je.e muž, a ti snimaš i zarađuješ na tome. Na stolu vas je sve j..ao. Je l' boli kad Siniša bije? Kad lomi zube svaki dan? Je l' boli kćerke kad ih tata rastura i je.e pred mamom i snima ih? Vi ste niške k..ve.

David: Sve vas Siki je.e svaki dan.

Ana: Siniša je.e i Anu i Tijanu, on vas snima dok se ka.ate. Vi ste bolesna familija. Vi ste za istrijebiti. Tata k.ra kćerke posred stola u p..ke. Imaš kćerku bolesnicu i n.rkomanku i jednu nimfomanku.


David: Kako ti kćerka šmrče linije sa stola? Ti si se j..ala u Baru sa oženjenim.

Marija: Ma idi čuvaj tu k.rvu, nek se je.e. Samo zažmuri dok je je.u. P.deru raspali. Ana je najveća k.rva.

Miljana: Ajmo, mama, da pijemo kafu, mani se p.dera i k.rve smrdljive koja smrdi na sp.rmu od sto matoraca koji su s.ršavali i j..ali za sitne pare.

Njih dvije su se tada povukle u apartman ne rekavši ništa o svojim i te kako čudnim porodičnim odnosima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.