x

Kozmetički studio NINA u Sara centru na Ilidži: Sve za ljepotu žene na jednom mjestu!

Kozmetički studio NINA je u petak, 21. jula otvorio svoja vrata, a svaka žena ili djevojka će na adresi Rustempašina 1. - Sara centar (II sprat) na Ilidži pronaći sve što joj je potrebno da zablista i pokaže sebe u najboljem svjetlu. Već na samom otvorenju svi posjetioci koji su se odlučili posjetiti ovo mjesto, nagrađeni su besplatnim tretmanom lica ili besplatnim šminkanjem uz bilo koju uslugu salona (manikir, pedikir...).

Kozmetički studio Nina

Rustempašina 1. - Sara centar (II sprat) Ilidža

062 920 990

U prijatnom ambijentu kozmetičkog studija NINA svaka žena će biti tretirana na najbolji mogući način, a usluge urađene po veoma pristupačnim cijenama  nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

 

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u kozmetičkom studiju NINA čeka vas oaza mira i ljepote. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate, jer salon posjeduje najsavremeniju opremu kojom rukuje edukovano osoblje.

 

Osim kvalitetne njege svjetski poznatim preparatima, ugodno će vas iznenaditi i pristupačne cijene i prigodni popusti kojim kozmetički studio NINA obiluje. Usluge kojima salon raspolaže su: 

 

- nadogradnja noktiju

- geliranje noktiju

- modeliranje

- oblikovanje i farbanje obrva

- make up šminkanje

- frizerski tretmani

- vrhunski kvalitet sa PRONAILS gelovima.

 

Kontakt/narudžbe:

+387 62 920 990

 

Facebook: 

https://www.facebook.com/Kozmeti%C4%8Dki-studio-NINA-989476521110040/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.