x

Kristijan Golubović ispričao kako je Denis Stojnić pretukao siledžiju iz Beograda!

Bivši dugogodišnji robijaš Kristijan Golubović svako malo u javnost plasira neku novu zanimljivu izjava. Aleksandar “Kristijan” Golubović je kriminalac, umjetnik i majstor mješovitih borilačkih vještina (MMA) iz Srbije, a javnosti poznat kao učesnik u rijaliti programa.

U svom razgovoru na društvenoj mreži Instagram, koji je vodio sa žestokim momkom iz Sarajeva, Benjaminom Spahovićem, svjedočio je fizičkom obračunu koji se desio u centru Beograda.

“Ja sam znao jednog Denisa Stojnića nekog, iz Sarajeva. I kod nas u Beogradu je bio jedan mnogo jak momak, visok, snažan stvarno siledžija i ulični i MMA. I on s.ao nešto za tog Denisa, i jednu večer Denis kaže iz Sarajeva “Dobro brate, jesi ti jak i lud i sve. Gdje ti hoćeš da ja dođem da prekinem to gdje ti laješ? Kaže ajde dođi u Beograd u Crvenu Zvezdu klub. Čovječe ja sam bio tu inkognito. Stajao sa strane da vidim šta će biti.

Ulazi Denis tu, ono mal nabijen a ovaj malo viši, ljepotan sav istetoviran. Du be da be bacio ga dole. Kaže ajde ustani. Ovaj drugu rundu “du be da be” izlupa ga ovaj Denis kao vreću. U redu, jesam jači, jači sam. Nemoj da s.reš, Sarajevo nije na kraj svijeta. Eto došao sam, pokazao je da je pričati bru bru, a drugo je brate kad sam tu” – ispričao je Kristijan Golubović na Instagramu.

Ovaj fizički okršaj, desio se prije 13 godina, a Denis Stojnić pretukao je i Vladimira Vićentijevića zvanog Vlada Kan.

Cijelu borbu možete pogledati u nastavku:

Izvor: Crna hronika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.