x

IZBIO HAOS ISPRED STUDIJA

Kristijan Golubović napravio sačekušu za Filipa Cara: Hoću da klekne na koljena! Pravi problem gdje stigne!

Filip Car je trebao da gostuje u emisiji "Narod pita". Ipak, njegovo učešće je otkazano u posljednjem trenutku. Mnogo se spekulisalo da se nije pojavio jer se plaši susreta sa Kristijanom Golubovićem koji ga, navodno, juri još od finala šeste sezone.

Golubović je ove glasine i potvrdio samim time što se pojavio ispred Pinka i zagrmio protiv Cara.

- Nije on pobjegao, on je pokazao lice koje ima kada treba da dođe u lični odnos sa nekim koga je spominjao sve vrijeme u lošem kontekstu, vrijeđao i klevetao. U ovom momentu je u jeku borba protiv nasilja i moja emisija koju sam vodio je zaustavljena jer je neko rekao da moja emisija djecu navodi na loše.


- Ja sam čist primjer koji u javnosti stalno ponavlja, ne nasilje, ne kriminal, već obrazovanje, škola, sport. Filip Car ne smije da me pogleda u oči jer nije hrabar čovjek i p..kica je, koja se krije iza rodbine, nisam htio da se obračunavam sa njim već sam samo htio da stanem ispred njega da mi kaže sve što je rekao u "Zadruzi" u jednoj svađi sa Majom, gdje je stalno ponavljao da mu ja p.k.


- On je u Srbiji nepozvani gost, jer ja kada odem u Hrvatsku ili bilo gdje trudim se gdje sam da iskažem poštovanje. Nikada nisam nikoga na nacionalnoj osnovi vrijeđao, već sam ljude gledao da li su dobri ili loši. Hoću da klekne na koljena i izvini se za sve laži i klevete, ja ću mu pružiti ruku, pljunuti ga i više ga neću smarati, inače će me uvijek imati za vratom. Hoću da mu kažem u lice da je go.no, smrad i indijanac, da je bijednik, da me nikada nije oblačio - rekao je bijesno Kristijan.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.