x

zaprijetila tužbom

Kristijan surovo isprozivao Sakića, njegova kćerka poručila: Još jednom spomeni Sinana i vidimo se na sudu!

Kristijan Golubović danima je u svađi sa sinom Sinana Sakića, Rašidom, a u sve se umiješala i pjevačeva kćerka Đulkica. Naime, Đulkica se oglasila na Instagramu poslije Kristijanovog intervjua u Kuriru i spomenula tužbu.

- Ovim karikaturama na baterije u poznim 50-tim neka neko objasni da Sinanu sigurno nije nikada manjkalo "kićanovića" u njegovom životu! Pogotovo ne od Lego "karikatura". Toliko ti manjka medijskog prostora da moraš "hvaliti" ljude kojih više nema. Uostalom zna se ko je bio Sinan i šta је bio Sinan!


- Još jednom Sinana spomeni i ti ја se vidimo na sudu! To šta imaš sa drugom karikaturom isto me ne zanima ali Sinana da ne spominjete više, on da ti odgovori na ove gnusne laži ne može! - napisala je vidno besna Đulkica.


- Znate kako, Rašid je jedno, a pokojni Sinan i Džej nešto sasvim drugo. Ovaj dripac ne može ni da im prismrdi. Sinana sam poznavao još od kada sam bio klinac. Kretao sam se u tim krugovima i često se dešavalo da mi on i pokojni Džej pjevaju. Oni su znali da sam ja galantan i da će od mene uvijek dobiti kićanovića. Njih dvojica su bili boemi, to što su se dr.girali nije uticalo na nas ostale. Sjećam se jedne situacije, zove mene pokojni Sakić i kaže kako je sa Džejom i da hoće da dođu kod mene u Kraljevo.


- Znao sam ja da im treba kićanović, a čuo sam po glasu da su bili razvaljeni. Kažem ja Sinanu da ne kreću gdje će tako pijani i dr.girani i da ću im donijeti pare sutra, ali ne, oni su bili pod gasom i došli su. Tada sam ja rekao Sinanu da ne podržavam to što radi, ali da su njih dvojica moji veliki prijatelji i da će zauvijek ostati tako. Oni nisu bili tabletomani i budale, oni su bili boemi - govorio je Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.