x

Kulićeve potvrdile učešće,a evo ko je treći član porodice koji ulazi u rijaliti: Majka i kćerka spremnije nego ikad za Zadrugu, a onda progovorile o tužbi!

Marija i Miljana Kulić spremaju se za ulazak u "Zadrugu 3", a da je sve sa produkcijom već potpisano, potvrdile su i same. Mali Željko će živeti na imanju u Šimanovcima, i ove godine. Što se tiče dugovanja i tužbe iz prethodne sezone, Miljana je navela da nikome više ne duguju ništa, pa sada mogu obe da predahnu.

- Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u "Zadrugu 3". Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem - rekla je Miljana.

Što se tiče tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne sezone rijalitija, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko je rekla:

- To su naši advokati sredili s "Pinkom". Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti - rekla je Miljana Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.