x

riješio se uspomena

Kuljić iz stana izbacio stvari koje ga podsjećaju na Anastasiju: Nekad ljubavno gnijezdo, sad momačka gajba, evo s kim je tu! (Foto)

Znatiželjno se među publikom i fanovima pjevačice Anastasije Ražnatović proteklih nedjelja raspravljalo na temu kako izgleda dom Đorđa Kuljića poslije raskida sa njom.

Da li se išta značajno promijenilo otkako je pjevačica spakovala kofere i svoju imovinu vratila u vilu u Ljutice Bogdana, da li je budući da je to sada isključivo momački stan, a ne ljubavno gnijezdo nešto u njemu on renovirao, ili je možda samo iz ramova za slike momentalno sklonio fotografije na kojima pozira sa bivšom izabranicom. Pitanja i potpitanja vezana za raskid pjevačice i biznismena i to u kakvom je stanju ostao stan, nakon što se ona iselila, nizala su se svakodnevno, a donedavno niko na njih nije imao odgovor.


Slučajni postupak tenisera Filipa Krajinovića, riješio je tu dilemu. Naime, poznati sportista, koji je inače odličan prijatelj bivših emotivnih partnera, na "Instagram" profilu objavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi kako izgleda dom Đorđa Kuljića poslije raskida.

Velika bež - braon garnitura i crni drveni sto krase dnevni boravak biznismena, koji je, kako se jasno vidi, okupio prijatelje sportiste, piše Story.rs.


Osim etisona prosutog po čitavom podu i pufnastih dekorativnih jastuka ništa ne govori da je donedavno tu bila ženska ruka. Očigledno je da se Đorđe oslobodio svih stvari koje mu bude uspomenu na Anastasiju, te je ljubavno gnijezdo s namjerom pretvorio u sterilni momački stan.

Podsjetimo, Anastasija je već duže od mjesec dana uživa u novoj ljubavi sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.