x

"Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine"

Kupujem kod Kineza, sa malo para mogu lijepo da se obučem, ne idem ni kod kozmetičara: Zlata Petrović odbrusila svima!

Zlata Petrović je otkrila kako, za razliku od njenih kolega, ona ne pati od skupocjenih materijalnih stvari.

- Sa malo para mogu divno i lijepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lijepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - iskrena je Zlata koja smatra da je bitnije kakav je neko čovjek, a ne šta nosi.


- Ja ne moram po svaku cijenu da meni budu atributi u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prioritet i tako učim i svoju djecu, tvrdi Petrovićeva.

Zlata je nedavno ispričala da bi sa dvije krave i velikim placem bila zadovoljna, kao i da joj, kako vrijeme ide, sve više prija mirniji život, bez gužve i dreke.


- Što sam starija, sve se više sjećam svog odrastanja na selu. Poželjela bih svim generacijama moje djetinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pjevala, očuh je svirao, ali mama je voljela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Ipak, ona je bila sve! I domaćica i majka, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Od nje sam naslijedila snalažljivost i umijeće da zaradim novac. Uvijek sam voljela selo u kom sam odrasla. Tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi. Mislim da bih tamo mogla da živim samo s dvije krave na velikom placu. Prija mi mirniji život kako vrijeme prolazi - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.